Κωνσταντίνος Αργυρός Θεσσαλονίκη 2022

fantasia argyros
4.9/5 - (9 Ψήφοι)

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Online Κράτηση 

[ninja_form id=3]

Δυναμικά έρχεται για να μείνει και για τη σεζόν που ακολουθεί ένα από τα μεγαλύτερα club στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος φυσικά για το Vogue Club, το οποίο έρχεται για να ταράξει τα νερά και να βάλει φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση όλων σας.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571

Αργυρός Θεσσαλονίκη 2022 – 2022

vgainoexo

Ο χώρος του Vogue Club είναι πλήρως ανακαινισμένος και σωστά διαμορφωμένος, ώστε η τέλεια οπτικοακουστική του να σας χαρίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά με το πρόγραμμά του. Το club στεγάζεται στην οδό 26ης Οκτωβρίου 23 στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη . Σ αυτό θα βοηθήσει και ένας πολύ ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης που θα φιλοξενεί στη σκηνή του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος κατάγεται από τη Λευκάδα αλλά έχει ζήσει και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Σε πολύ νεαρή ηλικία, σε ηλικία μόλις 5 χρόνων, ξεκίνησε να παίζει πιάνο και στη συνέχεια έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Τελειώνοντας το σχολείο, ενώείχε περάσει στη νοσηλευτική σχολή, τον κέρδισε η αγάπη του για το τραγούδι και αποφάσισε να ασχοληθεί μ’ αυτό.

vgainoexo

Argyros thessaloniki

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος κατάγεται από τη Λευκάδα αλλά έχει ζήσει και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Σε πολύ νεαρή ηλικία, σε ηλικία μόλις 5 χρόνων, ξεκίνησε να παίζει πιάνο και στη συνέχεια έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Τελειώνοντας το σχολείο, ενώείχε περάσει στη νοσηλευτική σχολή, τον κέρδισε η αγάπη του για το τραγούδι και αποφάσισε να ασχοληθεί μ’ αυτό.

Κωνσταντίνο Αργυρός Βιογραφία

Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα έγιναν, μετά τη συμμετοχή του στην εκπομπή Fame Story, αρχικά στο κέντρο διασκέδασης Fix στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα. Παρότι είναι μικρός σε ηλικία, είναι πολύ ταλαντούχος και έχει χαράξει ήδη μία λαμπρή πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

vgainoexo

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και έχει κάνει πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις, τόσο στο εσωτερικό όσο και στοεξωτερικό. Κάποιοι από τους τραγουδιστές με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι, η Αννα Βίσση, ο Νίκος Κουρκούλης, η Κέλλυ Κελεκίδου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Γιαννιάς καθώς και άλλοι σπουδαίοι τραγουδιστές. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες σειρές καθώς και ήτανε στην εκπομπή της Έλένης Μενεγάκη για ένα διάστημα. Ένα μοναδικό δίδυμο , Vogue Club – Κωνσταντίνος Αργυρός , που υπόσχεται όμορφες γεμάτες διασκέδαση, με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

vgainoexo

Κωνσταντίνο Αργυρός Δισκογραφία

Ο Κωσταντίνος Αργυρός έχει γράψει πάρα πολλούς δίσκους και θα δούμε ονομαστικά κάποιος από αυτούς οι οποίοι ξεκινάνε από 2011 και μετά. Το 2011 ο Κωσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί τον δίσκο παιδί γενναίο το οποίο περιέχει τους εξήγησε τα εξής τραγούδια ποτέ ξανά γιατί εγώ τέλος καλό δική μου γίνανε μια νύχτα κόλαση η αγάπη θέλει πάθος θα σε εκδικηθώ σταυρουδάκι άλλη μια νύχτα παιδί γενναίο.

Το 2022 κυκλοφορεί το δίσκο δεύτερη φορά οποίος περιέχει τα τραγούδια δεύτερη φορά πάρε με αγκαλιά εσένα θέλω δε χωρίζουν οι καρδιές άρρωστη καρδιά άλλη Νάκα βραδιά όσα ονειρεύτηκα φίλησε εμένα φύγεις θαυμαστά μια νύχτα ακόμα να της πεις εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Το 2022 κυκλοφορεί ο δίσκος όσα νιώθω οποίο περιέχει τα τραγούδια Αθήνα Θεσσαλονίκη τα κατάφερες αναμνήσεις στη δική μου αγκαλιά το συμπέρασμα φοβάμαι κι ας πονάω το ταξίδι ξεκινάει όσα νιώθω τι να πεις για μένα αποχώρησε έμαθα μετά από σένα.

vgainoexo
Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός Θεσσαλονίκη – Την επόμενη χρονιά 2022 κυκλοφορεί το δίσκο το κάτι παραπάνω τα οποία περιέχουν τα εξής τραγούδια τι να το κάνω αποχωρώ δικαιολογίες σε έχω ξεπεράσει πόσο βασιλιάς ψέματα τα μάτια σου ερωτεύτηκα σε χρειάζομαι μαζί σου λάθος μου λιώμα ξημερώματα δεν έχω πολλά. Να πούμε ότι ο Κωσταντίνος Αργυρός έχει κλω φορείς και πάρα πολλά single τα πηγαίναμε πολύ αγαπημένα από τον Κοσμά κόσμο όποιος έσπασε να τα αγοράσει η να επισκεφτεί τα νυχτερινά μαγαζιά στα οποία εμφανιζότανε έχει τραγουδήσει σε πολλά και να μαγαζιά όπως είναι το vogue στην Θεσσαλονίκη το φαντασία στην Αθήνα το θέατρο music hall και πάρα πολλά άλλα μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Κάποια από τα τραγούδια τα οποία βρίσκονται στα single είναι το δεύτερη φορά που περιέχει τον ομώνυμο τραγούδι σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου ενώ υπάρχει από το 2022 και συγκεκριμένα 6 Νοεμβρίου 2022 ο δίσκος το συμπέρασμα το οποίο είναι σε μουσική Γιάννη Φράσερι στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και το τραγούδι είπες συμπέρασμα.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Το 2022 βγάζει το single το ταξίδι ξεκινάει το οποίο είναι σε μουσική Παναγιώτης μπα Κούλιας και στίχοι του Λευτέρη πίτα του. Την επόμενη χρονιά του 2022 βγάζω Το δίσκο και ας πονάω το οποίο περιέχει το μόνο τραγούδι κι ας πονάω σε μουσική Γαβριήλ Γαβριήλογλου δυστυχώς Βασίλη Καρρά. Το επόμενο single το βγάζω χιλιάδες 16 και συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου το οποίο περιέχει το τραγούδι το κατάφερες στο οποίο υπήρχανε η μουσική Νίκος Ράλλης Μένιος Ράλλης Παναγιώτης μπα Κούλιας Νίκος Σταυρόπουλος Κυριάκος Παπαδόπουλος Μπάμπης Μπίρης Ηλίας Φιλίππου Γιάννης Περδικάρης περισώσουν unknown εικοσάλεπτο εασ Ηλείας Τσαπατσάρης Άκης δείξει Μος.

Κωνσταντίνος Αργυρός Θεσσαλονίκη – Το 2022 και συγκεκριμένα στις 12 Δεκεμβρίου βγάζει τον δίσκο σε ξέρω καλά το πιπέρι και το ομώνυμο τραγούδι μέσα και το οποίο ήτανε σε version του 2022. Το cd αυτό περιείχε το τραγούδι το οποίο ήταν σε στίχους Γιάννης Μπάρκουλης και σε μουσική Χριστόφορος Γερμενής. Το 2022 βγάζει τον δίσκο ψέματα ένα single το οποίο είχε το τραγούδι ψέματα μέσα ενώ την επόμενη σεζόν του 2022 και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου βγάζει το τραγούδι ξημερώματα το οποίο γίνεται και single το οποίο είναι σε μουσική και στίχους Πέτρο Ιακωβίδη.

Κωνσταντίνος Αργυρός vogue Την επόμενη χρονιά βγάζει το 2022 και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου το δεν έχω πολλά το οποίο είναι και αυτό σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Νίκος Μωραΐτης.

Κωνσταντίνος Αργυρός Θεσσαλονίκη Το 2022 στις 21 Ιουνίου βγάζει το τραγούδι λιώμα στο μόνο μόνιμο δίσκο το οποίο βγαίνει από την πανικ και είναι σε στίχους ε και μουσική του Λευτέρη κινητά του ενώ το τελευταίο cd το οποίο κυκλοφορεί ήτανε μαζί με Νατάσα Θεοδωρίδου και ονομαζόταν λάθος μου. Ο Κωσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε την τελευταία φορά στο φαντασία live στην Αθήνα όπου γνώρισε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και αποθεώθηκε από τον κόσμο όποιος έσπευσε να τον απολαύσω από κοντά ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες ποιες.

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post
Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)
Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)
Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση