Δέσποινα Βανδή Θεσσαλονίκη 2022

Βανδή Πανταζής
3.7/5 - (4 Ψήφοι)

Κάντε κράτηση για το μαγαζί  Barbarella live που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη η Βανδή ή καλέστε στο 2310626571 για κράτηση..

Η Δέσποινα Βανδή είναι ελληνίδα πόπ τραγουδίστρια και ενώ γεννήθηκε στην Γερμανία, μεγάλωσε στην Καβάλα μέχρι που πήγε στην Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει.Από τα πρώτα  φοιτητικά χρόνια η Δέσποινα συνηδητοποίησε την αγάπη της για την μουσική και έτσι Θεσσαλονίκη 2022 2022 αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά μαζί της.

Βανδή Θεσσαλονίκη

Οι πρώτες της εμφανίσεις έγιναν σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας όπου ο Βασίλης Καρράς την στήριξε και την πήρε στο πλάι του. Ο κόσμος την αγάπησε αμέσως και η φωνή της τους συγκίνησε όλους.Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά ήταν έτοιμη το 1994 και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε θραύση.Στην πορεία ακολούθησαν και άλλοι δίσκοι οι περισσότεροι από τους οποίους έγιναν και πλατινένιοι.

Βανδή Βιογραφία

Η μεγάλη συνεργασία με τον Φοίβο έγινε το 1997 και οι δυό τους δεν χώρισαν από τότε. Η μία επιτυχία διαδεχόταν την άλλη και η Δέσποινα Βανδή ήταν το πρώτο όνομα στα νυχτερινά κέντρα τόσο Θεσσαλονίκη  2022 της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.

Κάποια από τα πολύ γνωστά τραγούδια της ΔέσποιναςΒανδής είναι το “Στην αυλή του παραδείσου”,το “Γειά”,το “Τι κάνω μόνη μου” και άλλα πολλά. Επιπλέον,η Δέσποινα έχει δώσει συναυλίες στην Αμερική,στην Αυστραλία και στην Κύπρο και όλες είχαν τεράστια επιτυχία.

δέσποινα βανδή
δέσποινα βανδή

vandi thessaloniki

Σε κάθε της εμφάνιση η Δέσποινα κόβει την ανάσα στους θαμώνες των νυχτερινών κέντρων με την  Θεσσαλονίκη 2022 2022 εξαιρετική
της σκηνική παρουσία και οι θαυμαστές της δεν σταματούν να την αποθεώνουν. Εδώ και χρόνια η Δέσποινα Βανδή άποτελεί για πολλούς το είδαλμα τους και είναι σίγουρο πως αυτό θα συνεχίσει και τις επόμενες δεκαετίες.

Βανδή Δέσποινα Δισκογραφία

Ο δίσκος ο οποίος έκανε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και που είσαι πάρα πολλά cd είναι τα λαϊκά της Δέσποινας το οποίο κυκλοφόρησε το 2005 και το οποίο περιέχει τα τραγούδια απάπα της καρδιάς μου για τρία ακριβά πρώτη νύχτα στα ‘δωσα όλα δεν ανήκω σε κανέναν ένοχος σέα το αδιέξοδο 1,1 κάνουν δύο απόψε οι άγγελοι διακοπτάκι εμείς οι δύο μαλώνουμε φύσαγε νυχτολούλουδο μου 10 εντολές δεν υπάρχει τίποτα το κοριτσάκι σου.

Ακολουθεί από κει και πέρα ο δίσκος ο οποίος βγήκε το 2005 και πριν είχα τραγούδια δε φταίει τίποτα ξενοδοχείο αγαπάω τοπία το κοριτσάκι σου 10 εντολές λυπάμαι ο περιττός πανί νυχτολούλουδο μου γέλα μου στα ‘δωσα όλα υποφέρω προφητείες. Το 2006 κυκλοφόρησε το δίσκο κατάλληλες προϋποθέσεις μη μου κλείνεις το φως τα ‘δωσα όλα γέλα μου εσένα περιμένω.

Το 2006 βγήκε ο δίσκος cd στο οποίο περιείχε ο περιττός να το λούλουδο μου θέλω να σε ξεχω ξεχάσω γιατρικό απάπα παπά γέλα μου 10 εντολές δεν πεθαίνει αγάπη δεν υπάρχει τίποτα εσένα περιμένω στα ‘δωσα όλα προφητείες λυπάμαι το αδιέξοδο σπανία ουτοπία το κοριτσάκι σου υποφέρω.

δέσποινα βανδή
δέσποινα βανδή

Το 2007 κυκλοφόρησε η Δέσποινα Βανδή το δίσκο με τον ομώνυμο τραγούδι #ίνα Βανδή το οποίο περιείχε το κοριτσάκι σου ερείπιο γιατρικό κατάλυση του υποθέσεις 10 εντολές ερωτευμένη απάπα υποφέρω εσένα περιμένω μετανιώνω περίπτωση έλα μου. Το 2007 κυκλοφόρησε τον δίσκο μοναδικές ερμηνείες το οποίο περιείχε τραγούδια όπως το άστους να λένε διακοπτάκι σπανία ένοχος χωρίς εσένα δεν υπάρχει τίποτα ξενοδοχείο θέλω να σε ξεχάσω το άλλο μισό στα ‘δωσα όλα.

Δέσποινα Βανδή – Την άλλη ponia 2008 κυκλοφόρησε το δίσκο δεν best collection το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια. Ένοχος μετανιώνω κοίταξε με ετερώνυμα απόψε οι άγγελοι ένοχα βραδιά 1,1 κάνουν δύο θέλω να σε ξεχάσω έρωτας αλήτης 10 εντολές.

Συνεχίζουμε το τραγούδι γιατρικό εσένα περιμένω διακοπτάκι ο περιττός κλείνω με το άλλο μισό μελαχρινό μου φεγγάρι μου κλειστό φως ρωτάω πια προσπαθώ μάθε μάθε. Συνεχίζουμε το δίσκο ερωτευμένη δεν παθαίνει αγάπη της καρδιάς μου για τρία παρατάμε λυπάμαι κατάλευκο υποθέσω ούτε ένα ευχαριστώ απάπα.

Συνεχίζω τα τραγούδια πως μπερδεύτηκα ακριβά από τη νύχτα κάνε με να λιώσω οι άντρες θέλουνε παίδεμα σε συγχωρώ έφυγες από το μύρο προφήτη δεν υπάρχει τίποτα το αδιέξοδο.

Συνεχίζω τραγούδια τοπία στα ‘δωσα όλα γέλα μου και το νερό έγινε εφιάλτης σταμάτα να μου κολλάς Στάθης να λένε. Συνεχίζω το τραγούδι σπανία ξενοδοχείο φύσα γερή χωρίς εσένα ερείπιο δεν ανήκω σε κανέναν απόψε κλαίει ουρανός δεν είσαι εδώ το κοριτσάκι σου υποφέρουν λούλουδο μου.

Το 2008 η Δέσποινα Βανδή Βανδή βγάζει το δίσκο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πιει τα οποία περιείχαν ε τα τραγούδια happy and άμα ναι θα ήθελα δώστε μου τα μάτια ανάβεις φωτιές στην αυλή του παραδείσου θέλω να σε ξαναδώ να την χαίρεσαι έλα Χριστούγεννα όλοι επίσης θέλω Ζαμπίδη για υγιή και η σελήνη.

δέσποινα βανδή
δέσποινα βανδή

Το 2022 και συγκεκριμένα στις εξυπνάδες Σεπτεμβρίου η Δέσποινα Βανδή κυκλοφορητών πες του οκτώ οποίο περιείχε τραγούδια ότι η ρεύομαι θυμήσου λάθος άνθρωπο στη γη και σελήνη. Συνεχίζω με τα τραγούδια που έλα, σπανία γιατρικό για ανάβεις φωτιές να την χαίρεσαι στην αυλή του παραδείσου αν σου λείπω κάνε κάτι. Συνεχίζω με το δικό που βγήκε το 2022 και συγκεκριμένα στις 30 Μαρτίου το οποίο περιείχε τα εξής τραγούδια.

Δέσποινα Βανδή Θεσσαλονίκη  – Κατάλυση του υποθέσω ούτε ένα ευχαριστώ χωρίς εσένα μετανιώνω έρωτας αλήτης 10 εντολές γιατρικό εσένα περιμένω αυτούς να λένε φύσα γερή διακοπτάκι ο περιττός το κοριτσάκι σου υποφέρω νυχτολούλουδο σπανία πρώτη νύχτα κάνε με να λιώσω θέλω να σε ξεχάσω απόψε οι άγγελοι ένοχα. Συνοικισμό τραγούδια της καρδιάς μου για τρία λυπάμαι το άλλο μισό δεν πεθαίνει αγάπη προφητείες δεν υπάρχει τίποτα διέξοδο στα δώσω Αγγέλα μου απάπα.

δέσποινα βανδή
δέσποινα βανδή

Δέσποινα Βανδή Θεσσαλονίκη – Συνεχίζουμε το δικό του 2022 το οποίο ήταν τα καλύτερα της Δέσποινας Βανδή το οποίο περιείχε το μαξιλάρι χάνω εσένα δε με σταμάτησες τα λεφτά ώπα ώπα θέλω να σε δω καλημέρα να την χαίρεσαι αν σου πω λίγο τι σημασία έχει η που υπάρχει ζωή κάνε κάτι ανάβεις φωτιές γιατί το όλα αλλάζουν. Έκανε πάρα πολλά cd τα οποία έγιναν πάω ανάρπαστα κάποια από αυτά ήταν το προφητείες δεν μπες Δέσποινα Βανδή ώπα ώπα και πάρα πολλά άλλα.

Δείτε επίσης Αργυρός Θεσσαλονίκη

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση