Γλυκερία Θεσσαλονίκη

Γλυκερία Θεσσαλονίκη

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Online Κράτηση 

Μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, η Γλυκερία  έχει γεννηθεί στις 16 Νεομβρίου το 1953 στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο χωριό Άγιο Πνεύμα. Το τραγούδι είχε ριζώσει από πολύ νωρίς μέσα στην καρδιά της καθώς ήδη από πολύ νεαρή ηλικία δεχότανε πολλά μουσικά ερεθίσματα από την οικογένειά της.

Μεγάλωσε σε ένα μουσικό περιβάλλον καθώς ο πατέρας της αλλά και ο θείος της παίζανε μπουζούκι, όχι επαγγελματικά, και το λαϊκό αλλά και το δημοτικό τραγούδι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα της. Επίσης, τα πανηγύρια τα οποία επισκέπτονταν, οι οικογενειακές συνεστιάσεις με την παρεϊστικη διάθεση καθώς και τα πικάπ και οι δίσκοι των 45 στροφών αποτέλεσαν μεγάλο μουσικό σχολείο.

Γλυκερία Θεσσαλονίκη
Γλυκερία Θεσσαλονίκη Που τραγουδάει

Από τότε που ήτανε ήδη στο σχολείο η Γλυκερία άρχισε να ξεχωρίζει για το ταλέντο της και σε κάθε σχολική γιορτή είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη χορωδία με τους συμμαθητές της να την ενθαρρύνουν να τραγουδάει. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι και έχει χαράξει μία λαμπρή πορεία στο χώρο της μουσικής.

Glikeria Thessaloniki

 
 
Γλυκερία Θεσσαλονίκη
Γλυκερία Θεσσαλονίκη

Τα φτερά της άνοιξε στην Αθήνα στην οποία και ζει από τα πρώτα της μουσικά βήματα. Έχει συνεργαστεί με όλους τους ταλαντούχους και καταξιωμένους μουσικούς, έχει εμφανιστεί στη μουσική σκηνή και σε πολλά κέντρα με τα μεγαλύτερα ονόματα και κάθε της εμφάνιση ήτανε μοναδική και σημείωνε τεράστια επιτυχία.

Γλυκερία Θεσσαλονίκη
Γλυκερία Θεσσαλονίκη

Με πολλά μουσικά κομμάτια που έχουν κάνει τεράστια επιτυχία και τα οποία βρίσκονται στους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει όλα αυτά τα χρόνια, πολλοί από τους οποίους έχουν γίνει χρυσοί, έχουν μείνει στη μνήμη ολόκληρου του κοινού και τα τραγουδούν μικροί και μεγάλοι. Με μία λαμπρή καριέρα μένει στην ιστορία του τραγουδιού. Έχει περιοδεύσει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και η κάθε της εμφάνιση σημείωνε η απόλυτη επιτυχία. Η Γλυκερία σε όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί το τραγούδι με τη μοναδική φωνή της, διατηρεί χαμηλό προφίλ και έχει σταθερό κοινό που την αποθεώνει.

Δείτε επίσης Πάνος Κιάμος Θεσσαλονίκη