Hotel Ermou
Hotel Ermou

Hotel Ermou

Hotel Ermou τηλέφωνο κράτηση

Ανοιχτά Παρασκευή Σαββάτο
Τιμή Φιάλης 150 /4

Hotel Ermou – Στον πεζόδρομο της Ερμού, στην πόλη της Αθήνας θα συναντήσετε το Saint Solagne ( πρώην Interni). Το νυχτερινό κέντρο έχει περάσει στα χέρια του Γιάννη Μωράκη, ο οποίος έχει σκοπό να δώσει μια νέα εμφάνιση στο μαγαζί. Ο χώρος του νυχτερινού κέντρου είναι ευρύχωρος και με άψογη διακόσμηση αι ατμοσφαιρικό φωτισμό, ενώ το προσωπικό είναι άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο.

Hotel Ermou Βίσση

Ο χειμώνα του 2015- 2016 όπως φαίνεται θα είναι ένας αξέχαστος χειμώνας για το Saint Solange καθώς θα φιλοξενήσει μια απο τις μεγαλύτερες γυναικείες φωνές που όλοι έχουν λατρέψει αι συνεχίζουν να λατρεύουν.
Η φωνή δεν είναι άλλη απο την  λαμπερή, με ακαταμάχητη φωνή και απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση, η οποία επιστρέφει δυναμικά και έχει σκοπό ξεσηκώσει το Αθηναϊκό κοινό, με τις αξέχαστες επιτυχίες της και την μοναδική σκηνική της παρουσία. Η όμορφη τραγουδίστρια θα ξεκινά τις εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο απο τις 11 ως τις 3. Επιπλέον κάθε Κυριακή , στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιείται το Jackie O’party , ένα απο τα διασημότερα πάρτυ που γίνονται στην Μύκονο, ενώ η Άννα Βίσση θα έχει ρόλο guest. Ο κόσμος αναμένει την εμφάνιση της Άννας Βίσση στην πίστα του Saint Solagne για να απολαύσει ένα μοναδικό υπερθέαμα με την αποκλειστική υπογραφή της αγαπημένης του τραγουδίστριας