Πάνος Κιάμος Θεσσαλονίκη Stage Live 2023

stage live panos kiamos
4.9/5 - (11 Ψήφοι)

Τη σκυτάλη παίρνει για τη φετινή σεζόν και σκοπό έχει να κατακτήσει την κορυφή, ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινής διασκέδασης. Το Stage Live, έρχεται να ταράξει  τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη. Στη σκηνή του θα φιλοξενεί έναν μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη, τον Πάνο Κιάμο.

Κιάμος Θεσσαλονίκη 2023

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571

Ο γνωστός σε όλους μας τραγουδιστής, από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι και είχε ανέκαθεν  ταλέντο και πολύ αγάπη για το χώρο αυτό. Γι’ αυτό το λόγο και είχε τόση επιτυχία η πορεία του στο κομμάτι της μουσικής όλα αυτά τα χρόνια.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και στις εξετάσεις διέπρεψε και πέρασε στην ιατρική σχολή. Το μεγάλο του πάθος που είχε για το τραγούδι όμως ήτανε πιο δυνατό και έτσι αποφάσισε πως ήθελε να ασχοληθεί σε επαγγελματικό επίπεδο με αυτό το κομμάτι.

Kiamos Stage Live

Ο Πάνος Κιάμος  έχει εμφανιστεί στη σκηνή μεγάλων κέντρων διασκέδασης με μεγάλα ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου και κάποια από τα αυτά είναι,  ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Ελένη Δήμου. Επίσης, ο Πάνος Κιάμος έχει περιοδεύσει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και σε όλες οι εμφανίσεις του έχουν σημειώσει πολύ  μεγάλη επιτυχία.

Συμμετείχε ακόμη κατά καιρούς και σε ελληνικές σειρές, κάποιες από τις οποίες είναι οι «Δύο Ξένοι» , « Η ώρα η καλή» και το « Ένας μήνας και κάτι». Το Stage Live διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο και αρμονικό χώρο, με τέλεια οπτικοακουστική που θα απογειώσει τις νύχτες σας και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Kiamos thessaloniki

Οι ιθύνοντες του έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα για όσους το επισκεφθούν, με πολύ χορό και τραγούδι. Το Stage live – Πάνος Κιάμος είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί και έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση και πολύ χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες,  που θα σας κρατήσει συντροφιά για αρκετές εβδομάδες. Ένα ανεπανάληπτο δίδυμο, Stage live – Πάνος Κιάμος , που δε θα πρέπει να παραλείψει κανείς να επισκεφθεί.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.4/5 - (5 Ψήφοι)
Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)
Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση