Κάντε κράτηση για το μαγαζί Barbarella live που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης Πανταζής ή καλέστε στο 2310626571 για κράτηση..
Αν έχετε μαγαζί και σας ενδιαφέρει ο καλλιτέχνης καλέστε 2310626571.
Λευτέρης Πανταζής Θεσσαλονίκη – Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής ο οποίος είναι γνωστός και αγαπητός σε όλους μας. Το 1979 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο και σε μικρό χρονικό διάστημα ο πρώτος του δίσκος ήταν έτοιμος. Ο Λευτέρης Πανταζής δεν επαναπαύθηκε ποτέ και αυτός είναι ο λόγος που έχει 40 δίσκους οι 30 από αυτούς είναι πλατινένιοι.
Λευτέρης Πανταζής Εμφανίσεις
Το 1975 ήταν μία σημαδιακή χρονιά για τον Λευτέρη διότι τότε
ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά στα νυχτερινά κέντρα. Ο Λευτέρης Πανταζής Θεσσαλονίκη 2023 2023 έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και έχει εμφανιστεί σε όλα τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης.
Λεπά Θεσσαλονίκη
Ο κόσμος τον αγάπησε για την αμεσότητα του και για την επικοινωνία του με τους θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών. Βέβαια δεν πρέπει να Θεσσαλονίκη 2023 2023 ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στην σκηνική του παρουσία που είναι κάθε φορά μοναδική.
Λευτέρης Πανταζής Τραγούδια
Ο Λευτέρης Πανταζής έχει ερμηνεύσει τραγούδια τα οποία έχουν αφήσει εποχή όπως το “Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου”, το “Ωραιότερα πλάσμα
του κόσμου”, το “Τηλεπάθεια” και άλλα πολλά τα οποία τα γνωρίζουμε
όλοι και τα τραγουδάμε μαζί με τον Λευτέρη. Ο καλλιτέχνης ήταν, είναι και θα είναι για μια ζωή στην καρδιά μας και μας εγγυάται πως για πολλά χρόνια ακόμη θα μας χαρίζει βραδιές αξέχαστες και εμπειρίες μοναδικές.
Λευτέρης Πανταζής που τραγουδάει
Λευτέρης Πανταζής Δισκογραφία
Λευτέρης Πανταζής έχει γράψει πάρα πολλούς δίσκους και έχει μια τεράστια δισκογραφία του. Ο πρώτος δίσκος που κυκλοφορείς ήταν το 1980 και ονομαζόταν ε παράνομος δεσμός. Σε αυτόν περιέχονται οι τα εξής τραγούδια αγαπιόμαστε παράνομος δεσμός μια εμπειρία, έλα μια νύχτα τι είχαμε τι χάσαμε μου τα δίνει και τα παίρνεις ποτέ μέχρι πότε πίκρα, θα πάψω να σε συγχωρώ επεισόδιο είσαι απόψε ανοίγουνε δύο δρομείς is έλα ξανά σήκω πάνω και προχωρεί.
Συνεχίζει την επόμενη χρονιά με το δίσκο πάλι μόνη το οποίο περιείχε τα τραγούδια πάλι μόνη ας ήτανε να σε συναντήσω σαν το σύννεφο τη ζωή μου να χαρίζω ο παντρεμένος πείσουν πω δώσω θεός τέτοιο μυαλό να γυρίσεις τι τραβάμε Αδάμ και Εύα γυναίκα δηλητήριο οι χαρακτήρες μας συμφωνήσανε πρόγραμμα. Συνεχίζει με το δίσκο του 1000 cosa 822 λέξεις το πιπέρι και τραγούδια κάτσε φρόνιμα σταμάτησε ο αλήτης νοιχτό περπατάς να πεθάνουν οι γυναίκες άμα γράψεις λιγάκι ώσπου να πω ανάσα κλαίω τι ζηλεύω την ζηλεύω δύο λέξεις να ξανάρθεις με ψήνεις με την ζήλια σου. Συνεχίζουμε το δίσκο το 1000 cosa 83 το οποίο περιλάμβανε 10 τραγούδια από τον δίσκο μια ζωή ερωτευμένος.
ΛΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λευτέρης Πανταζής Θεσσαλονίκη – Στην δίσκο θωπεύω τα τραγούδια αγαπώ αγαπώ άσε με ανάθεμα την ώρα παντρεύτηκα πάρα φέρεσαι καρδιά παιχνιδιάρα μόνος μου πίνω να κι αν με δε με θέλεις εκείνη παντού η κοινωνία τι ψυχή θα παραδώσεις πεθαίνω από έρωτα μια ζωή ερωτευμένος. Συνεχίζω με το δίσκο το 1984 δώστε Μάλλης είδες την καρδιά μου.
Σ’ αυτό το δίσκο περί κονέ τραγούδια βάλε να πιούμε και σε κρατούσα κάθε λίγο και λιγάκι πήγα στην ταβέρνα όπου και να ‘σαι ήσουν κι εσύ ζωή δεν πειράζει μην ορκίζεσαι παιδί μου δες το μόλις είναι στην καρδιά συχωρέστε μεαστής συναντήσεις αμαρτία ένοχος φτάνουμε. Συνεχίζουμε το δίσκο θα φύγω μόνος μου το 1000 cosa 85 το πιπέρι και τα τραγούδια που εγώ είμαι εδώ περίπτωση μου είσαι γυναίκα πονηρή είσαι νικοτίνη θα φύγω μόνος μοναξιά Παναγιά μου Παναγιά μου θα σε περιμένω πάντα έχεις τόση ομορφιά δε θυμάμαι πως την λένε.
Λευτέρης Πανταζής Θεσσαλονίκη – Συνεχίζουμε με το δίσκο το 1986 σε νοσταλγώ το πιπέρι και τραγούδια πως, από δω και γυναίκα μου ο παπαγάλος έχω μια καρδιά Τσιγγάνα σε νοσταλγώ δες πρώτα τη γυναίκα σου δες δεν αλλάζεις με τίποτα εσύ μπουζούκια μου την καταδικάζω καρδιά μου αλήτισσα. Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί τον δίσκο και μη χαθούμε το 1000 cosa 87 το με θέλω σκότωμα δύο Παναγίες από τρελάθηκα θα σου βγάλω τα ματάκια πως τολμάς και λες σε σένα το λέω ζητιάνος είμαι πάρτε με τα ματ χέρι μιαν έρθει μια μέρα το όνειρο.
Συνεχίζουμε τον επόμενο δίσκο 288 το οποίο ονομαζόταν εκείνη και περί και τα τραγούδια εκείνη την αγαπώ σαν τρελός το άλλο για την κυρία εμείς για ποια αγάπη μου μιλάς πόσο μου λείπεις δεν πωλούνται οι αγάπες παρανόμησα με κορμί θανατηφόρο κατηγορείστε με το μυαλό σου και 1 .
Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορεί τον δίσκο τον πιο περιέχει πολύ μεγάλες επιτυχίες και ονομαζόταν μια βραδιά στον Πανταζή σε αυτό περιέχονται τα τραγούδια που θα δούμε στο εξής.
Εγώ είμαι εγώ σε νοσταλγώ τα πήρες όλα παντρεμένα και δυο ώρες θα περπατάς αριστερά η καρδιά πάρα θυμάσαι πριν χαθεί το όνειρο μας στο ατέλειωτο ταξίδι εγώ να δεις τα λουλούδια στην κυρία εκείνη όποια και να ‘σαι τι σου το δώσω θεός τέτοιο μυαλό κορμί θανατηφόρο μια εμπειρία δεν αλλάζεις με τίποτα εσύ πάρα φέρεσαι δεν πειράζει αποκοιμήθηκα έτσι είναι πάντα με εναντίο το παιδί έχει πυρετό αγωνία μια γυναίκα μια αγάπη μια ζωή γεννήθηκα να δίνω το ράκος της μοίρας το παιχνίδι τι θες να κάνω σαν τις γαρδένιες στον ανθό δύο νύχτες αλίμονο δύο Παναγίες κιαμος.
Συνεχίζεις πολύ μεγάλες επιτυχίες στο Λευτέρης Πανταζής και μόλις 289 κυκλοφορεί τον επόμενο δίσκο του όποιος περιείχε 12 τραγούδια με τόνο με την ονομασία ταραχή. Θα τραγούδια τα οποία ωστόσο δίσκο αυτό είναι το ταραχή όχι ακόμα την βαρέθηκε ψυχή μου αριστερά είναι η καρδιά δεν μπορεί καρδιοπάθειες με νίκες εξακολουθώ αν την δίνεις άλλαξαν θράσος απότομα.
Συνεχίζει το δικό του υπάρχει κανείς όπου υπάρχουν τραγούδια υπάρχει κανείς όχι γυναίκες μαζί πρόταση γάμου κίνδυνος τώρα γελάς παραλήρημα θέλω να κάνουμε έρωτα μηχανής φάρμα τα γνωστά έρωτα το άγαλμα σ’ αγαπώ μ’αγαπάς σ’ αγαπώ.
Τον επόμενο χρόνο το φόρτο δίσκο τηλεπάθεια το πιπέρι για τραγούδια τι να λέμε το πείραμα τηλεπάθεια τώρα να πας να πας με παραπλανεί αργυρό δεν θέλω να σε γλείφω ψέματα ανησυχείς προσποιούμαι το γκαρσόνι ψυχραιμία επικίνδυνα μάτια τυχερός ποντιακό. Την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί πάρα πολλούς δίσκους και cd και γίνεται αναγνωρίσιμος όλη την Ελλάδα.
Πάολα Μακρόπουλος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο μαγαζί Mamounia Live μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε κατάστημα στην Αθήνα. Αρχικά, ο Πάολα... Περισσότερα...
Scorpios Live Θεσσαλονίκη Το Scorpios Live Θεσσαλονίκη άνοιξε τις πόρτες του μετά από την αίθουσα δεξιώσεων σαν Ερως Live σαν μπουζούκια νυχτερινό... Περισσότερα...
Πάολα Μακρόπουλος Θεσσαλονίκη Μαμούνια Live 2023
mamounia live paola
mamounia live makropoulos
Search
Search
Login
Register
User registration is disabled in this website.
Forgot Password
Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.