Λένα Ζευγαρά Θεσσαλονίκη 2022

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Μία μεγάλη τραγουδίστρια, η Λένα Ζευγαρά  μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής μουσικής και είναι αναμφίβολα η τραγουδίστρια έκπληξη για το χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Μία νέα είσοδος που έχει προκαλέσει πανικό είναι η 27χρονη Λένα Ζευγαρά δυναμικά για τα καλά στα μουσικά ύδατα. Η εξέλιξή της είναι μεγάλη και συνεχής, κάνοντας σταθερά βήματα  και κάθε της εμφάνιση στα μπουζούκια γίνεται sold out.

Lena Zevgara

Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ήδη από τη φοιτητική της περίοδο ασχολούνταν με το τραγούδι. Άρχισε από τότε να εμφανίζεται σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας στο πλάι μεγάλων καλλιτεχνών.  Πρωτοεμφανίστηκε δισκογραφικά πριν ένα χρόνο περίπου, με το γνωστό της μουσικό κομμάτι ¨Μην κάνεις όνειρα¨ το οποίο έχει γράψει ο Βασίλης Καρράς.

Λένα Ζευγαρά Που τραγουδάει

Λένα Ζευγαρά Θεσσαλονίκη Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε έγινε hit, έκανε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Η Λένα Ζευγαρά έχει γεννηθεί στην Καρδίτσα το 1992 και μεγάλωσε στη θεσσαλική αυτή πόλη. Για πολλά χρόνια, στα πρώτα της βήματα, εμφανιζόταν σε μεγάλες πόλεις της επαρχίας και τα τελευταία χρόνια έκανε την εμφάνισή της στην Αθήνα με την πορεία της στο τραγούδι να εκτινάσσεται.

Λένα Ζευγαρά Θεσσαλονίκη Από τα πρώτα της βήματα έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς και  τη σεζόν 2022-2022 που τραγουδούσε στο Tokyo Theater.  Ένα τραγούδι της που έχει γίνει πολύ γνωστό και είναι την λίστα με τα top 5 είναι το χαρακτηριστικό και πασίγνωστο τραγούδι με τίτλο ¨Έλα Έλα¨ καθώς επίσης και το ¨Σήμερα και Άυριο¨, τα οποία κυκλοφόρησαν την άνοιξη και είχαν ξεπεράσει μέσα σε μόλις πέντε μέρες τις 500,000 προβολές στο You Tube.

Λένα Ζευγαρά Θεσσαλονίκη Είναι λογικό και επόμενο να μιλάνε όλοι για το φαινόμενο Λένα Ζευγαρά, το μελαχρινό κορίτσι από την Καρδίτσα και να χορεύουν με τα τραγούδια της τα οποία ανεβαίνουν κατακόρυφα στη λίστα με τα καλύτερα τραγούδια. Τα συνεχή σταθερά βήματα που κάνει προς την επιτυχία στη μουσική, μαρτυρούν πως ήρθε για να μείνει και να φτάσει στην κορυφή.

Δείτε επίσης Οικονομοπουλος Θεσσαλονίκη

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)
Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)
Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)
Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση