Μελίνα Ασλανίδου Θεσσαλονίκη

μελίνα ασλανίδου θεσσαλονίκη

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Online Κράτηση 

Μελίνα Ασλανίδου Θεσσαλονίκη – Μία μεγάλη τραγουδίστρια που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό στο χώρο της ελληνικής μουσικής και έχει κυκλοφορήσει πολλά αλμπουμς με μεγάλες επιτυχίες, η γνωστή σε όλους Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη τηε Γερμανίας αλλά μεγάλωσε στην Παραλίμνη Γιαννιτσών της Πέλλας. Από τα παιδικά της χρόνο κιόλας ζει στην Ελλάδα. Όταν τελείωσε το σχολείο πέρασε στη σχολή βοηθός μικροβιολόγου στη Θεσσαλονίκη την οποία και τελείωσε αλλά την κέρδισε η μεγάλη αγάπη της για τη μουσική.

μελίνα ασλανίδου θεσσαλονίκη
μελίνα ασλανίδου θεσσαλονίκη

Μελίνα Ασλανίδου Θεσσαλονίκη

Όταν ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική, ήταν μέλος του συγκροτήματος οι ¨Απέναντι¨  την περίοδο 2000 έως 2002 και κυκλοφόρησαν το άλμπουμ ¨Μικρή Αγάπη¨ που είχε στα τραγούδια του διασκευή του τραγουδιού ¨Τι σου κανα και πίνεις¨ με την οποία έγιναν ευρύτερα γνωστοί. Στη συνέχεια η Μελίνα Ασλανίδου έκανε σόλο καριέρα.

Από τότε έχει χαράξει μία λαμπρή πορεία. Έχει κυκλοφορήσει πολλούς δίσκους όλα αυτά τα χρόνια οι οποίοι έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία και κάποιοι από αυτούς έχουν τους τίτλους, ¨Παιχνίδι είναι¨,  ¨3 ευχές¨, ¨.

μελίνα ασλανίδου θεσσαλονίκη
μελίνα ασλανίδου θεσσαλονίκη

Μελίνα Ασλανίδου  που τραγουδάει

Το πέρασμα¨, ¨ Άλλη μιά φορά¨ και άλλοι πολλοί. Έχει συμμετάσχει και ως κριτής σε γνωστό μουσικό τηλεπαιχνίδι το ¨The voice of Greece¨ το 2014-2015 και παράλληλα κυκλοφόρησε το δίσκο της ¨Μελίνα¨  από τη Music Heaven, ο οποίος έγινε λίγο μετά την κυκλοφορία του χρυσός. Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς,  συμμετείχε και στο soundtrack της ταινίας ¨Κοινός Παρανομαστής¨. 

μελίνα ασλανίδου θεσσαλονίκη

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε ο δίσκος της ¨Με φωνάζουνε με το μικρό μου¨ από τη Heaven Music και τον Φεβρουάριο του 2017, άρχισε να κάνει  περιορισμένες εμφανίσεις στο Votanikos Plus. Τον  Μάιο του ίδιου έτους, κυκλοφόρησε ένα live album με τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου που είχε ηχογραφηθεί στην Πάτρα.

Μελίνα Ασλανίδου Δισκογραφία

Στη συνέχεια το 2018 άρχισε  την ευρωπαϊκή της περιοδεία κάνοντας εμφανίσεις στην Γερμανία, στο Αμβούργο, στην Ολλανδία, στην Σουηδία, στο Βέλγιο, στην Ελβετία και στην Αγγλία. Μέχρι και φέτος ακολούθησαν κ άλλες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Δείτε επίσης για το Κιάμος Θεσσαλονίκη