Μέλισσες Θεσσαλονίκη 2023 | Melisses

Πύλη Α Μέλισσες
5/5 - (1 ψήφος)

 

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Αν έχετε μαγαζί και σας ενδιαφέρει ο καλλιτέχνης καλέστε 2310626571.

Μέλισσες θεσσαλονίκη – Τον  Μάιο του 2008 έκανε στην εμφάνισή του ένα νέο και φρέσκο συγκρότημα το όνομα του οποίου είναι Melisses. Στο τραγούδι είναι ο Χρήστος Μάστορας και το υπόλοιπο συγκρότημα αποτελείται από τον Ιάκωβο στα ντραμς, το Θάνο στην κιθάρα καθώς και τον Κώστα στο μπάσο. Αρχικά εμφανιζόταν σε live σε διάφορες μουσικές σκηνές μέχρι που στην παρέα τους προστέθηκε και ο Παντελής.

Μέλισσες θεσσαλονίκη
Μέλισσες θεσσαλονίκη

Melisses Thessaloniki 2023

Τη στιγμή εκείνη έδωσαν και το όνομα στο συγκρότημα που δημιούργησαν και το ονόμασαν Melisses .  Έκτοτε ξεκίνησαν να γράφουν τα πρώτα τους τραγούδια, κάποια από τα οποία είναι το ¨Κρυφά¨ και το ¨Μυστικό¨. Στη συνέχεια ακολούθησε η μεγάλη συνεργασία τους με τη Universal Music, μετά την πρώτη τους εμφάνιση ως ολοκληρωμένο συγκρότημα στο μουσικό πρόγραμμα ¨Mad Day Live¨.

 Το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο “Κρυφά” παρέμεινε στο top 10 του ελληνικού ραδιοφώνων για 3 μήνες, το οποίο κυκλοφόρησε digital και οπτικοποιήθηκε από τον γνωστό σε όλους Κωνσταντίνο Ρήγο. Ο πρώτους τους δίσκος ο οποίος περιλάμβανε 12 τραγούδια, κυκλοφόρησε στην αγορά τον Μάρτιο του 2010 και κάποια από αυτά τα κομμάτια είναι ο ¨Κρυφά¨ και ¨Κινέζος¨. Με το τραγούδι ¨Κινέζος¨ συμμετείχαν και στον ελληνικό τελικό της Eurovision τη χρονιά 2010.

Την ίδια χρονιά έλαβαν το βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα μουσικά βραβεία που ήτανε υποψήφιοι, Mad Video Music Awards. Το συγκρότημα μέλισσες, έχει στο βιογραφικό του μία μεγάλη γκάμα διάφορων μουσικών κομματιών και το έτος 2012 ο δεύτερος δίσκος τους “ΑΚΟΥ” βραβεύτηκε και έγινε χρυσός δίσκος Μέλισσες θεσσαλονίκη.

Μέλισσες Θεσσαλονίκη που τραγουδάνε

Ως το καλύτερο συγκρότημα αναδείχθηκαν το 2013 στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards. Από τότε η καριέρα τους ανέβηκε ακόμη πιο πολύ και η ζήτηση του κοινού έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Ένα ακόμη σημαντικό βήμα έκαναν στην πορεία της καριέρας τους και το 2023 συνεργάστηκαν με τη δισκογραφική  Panik Records ενώ πριν ήτανε στη δισκογραφική Cobalt Music. Ένα συγκρότημα με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο χώρο της μουσικής Μέλισσες θεσσαλονίκη. 

Δείτε επίσης Κιάμος Θεσσαλονίκη

 

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.4/5 - (5 Ψήφοι)
Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)
Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση