Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023
- 17 Ιανουαρίου 2023
- 2023, Έξοδος Αθήνα
Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…
Κάλως ήρθατε στο Μουσικές και Χρώματα το νούμερο ένα μουσική σκηνή ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκης με ιστορία πολλών ετών. Ένα πολύ σπουδαίο μαγαζί το μουσικές και χρώματα live stage περιμένει να σας εξυπηρετήσει σε λαικό και ρεμπέτικο πρόγραμμα με πολύ ποιοτικό φαγητό. Το μαγαζί λειτουργούσε παλαιότερα σαν cinema live stage και παλαιότερα σαν παρασκήνιο live.
Τηλέφωνο Κρατήσεων για το ρεμπετάδικο πίστα Μουσικές και χρώματα είναι το 2310626571.
Ανοιχτά Μουσικές και χρώματα από Παρασκευή με Σαββάτο και εκτάκτως ανοιχτά καθημερινές με εκδηλώσεις ή σχολικές εκδρομές.
Το μαγαζί φιλοξενεί σχολικές εκδρομές και μπορεί να λειτουργήσει όλες τις μέρες , καλέστε για προσφορά.
Τιμή Φιάλης Μουσικές και χρώματα από 100€. Απεριόριστο εμφιαλωμένο κρασί με πανδαισία συνοδευτικών με 17 €/ατ Παρασκευή και 17€/ατ Σάββατο!
Έχει ζωντανή μουσική και πίστα να χορέψετε και φαγητό πλήρες μενού .
Προσέλευση και έναρξη για Μουσικές και χρώματα τα φοιτητικά έως τις 00:00.
Υποχρεωτική κράτηση για τραπέζι.
Απεριόριστα μπουκάλια κρασί εμφιαλωμένα.
Το Μουσικές και χρώματα βρίσκεται στην οδό Δελφών με 28 οκτωμβρίου γωνία κέντρο Θεσσαλονίκης.
Το μαγαζί μουσικές και χρώματα μουσική σκηνή βρίσκεται στη Δελφών με 28 Οκτωβρίου Θεσσαλονίκη σε ένα χώρο που εξυπηρετεί 400 άτομα με στήσιμο αμφιθεατρικό περιμετρικά της πίστας σε πολύ παραδοσιακό στιλ διακόσμησης που θυμίζει την παλιά Θεσσαλονίκη. Πολύ ανανεωμένος χώρος με καινοτόμα διαμόρφωση και στυλ περιμένει να το ανακαλύψετε κάθε Παρασκευή Σαββάτο σε σχήμα έκπληξη. Πολύ ποιοτικό φαγητό και απεριόριστο κρασί σε εμφιαλωμένα μπουκάλια δικής μας παραγωγής .
Μενού το άτομο πλήρες μενού από κρεατικά της ώρας με σουβλάκι , μπριζολάκι χοιρινό , κεμπάπ και παντσέτα ή κοτοσουβλάκι. Ορεκτικά παρέχουμε μελιτζανομπουρεκακι , κρουασαν με κοτοσαλτα , μπουσκετες που έχουν κρεμα απο τυρί και λιαστή ντομάτα , ντομάτες γκρατινε, μπουκετ αλλαντικων με ζαμπόν. Μπαγκετινια ουγγαρεζα . Επίσης έχει τυριά μπλε, σκληρό , κίτρινο , ενταμ και γκουντα, λευκό φέτα. και σαλάτες ανάμεσα σε σαλάτα του σεφ, αγγουροσαλατα, ροκα και μαρούλι.
1 μπουκάλι κρασί, με επιλογή από:-Λευκό ξηρό κρασί -Κόκκινο ξηρό κρασί -Ημίγλυκο κόκκινο κρασί ατομικό αναψυκτικό
Το μουσικές και χρώματα πρωταγωνιστεί εδώ και δύο χρόνια στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. με χωρητικότητα 400 θέσεων και είναι από τα πιο ωραία μαγαζιά της πόλης καθώς είναι με επένδυση ξύλου όλο στολισμένο και πάρα πολύ καλό φωτισμό. Διαθέτει πάρα πολύ μεγάλη πίστα για να χορέψετε ενώ το πρόγραμμα είναι σε ελαφρό λαϊκό λαϊκό ρεμπέτικο στυλ για όλα τα γούστα.
Μαζεύει απ’ όλες τις ηλικίες είναι φοιτητές είτε μεγαλύτερης ηλικίας οι οποίοι ψάχνουν ποιοτική διασκέδαση και ταυτόχρονα πολύ καλό φαγητό. Το φαγητό το οποίο βγαίνει είναι πιατέλα κρεατικών ανά τέσσερα άτομα τοπίο συνοδεύεται με εμφιαλωμένο μπουκάλι κρασί. Συνήθως περιέχει ποικιλία κρεατικών μαζί με σαλάτα εποχής ανά τέσσερα άτομα αλοιφές ορεκτικά κτίρια τα οποία είναι δημιουργία από επαγγελματίας σεφ. το μουσικές και χρώματα παλιά καιρό ήτανε cinema live stage ενώ την παλιότερη εποχή είχε ανοίξει ως παρασκήνιο live.
Μια επιτυχία πολλών χρόνων η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα τόμος και χρώματα ανοίγει τις πόρτες του κάθε Παρασκευή Σάββατο από τις 11 η ώρα και μετά και κατά τη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. μοναδικό πρόγραμμα το οποίο δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και δίνει και μια φαντασμαγορική εικόνα την οποία λίγα μαγαζιά έχουν στη Θεσσαλονίκη.
Το μαγαζί βρίσκεται στην 28η Οκτωβρίου μετά λοιπόν γωνία σ’ ένα χώρο που βρίσκεται με άνετο parking κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με πρόσβαση άμεση είτε με τα πόδια είτε με αμάξι. Είναι ιδανικό για να κάνετε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση με ενοχλώ ξέρεις πάρα πολλές εκδρομές σχολείων και πάρα πολλές εκδηλώσεις συλλόγων και σωματείων. μην καθυστερείς έκανε την κράτηση σας άμεσα και εξασφάλισε τραπέζι για τον Ικτίνο κατάστημα μουσικές και χρώματα για να περάσετε όμορφες ισχύει παρέα σας. Το μαγαζί κατά περιόδους κάνει και live εμφανίσεις με γνωστά ονόματα ενώ ανοίγει και μεσοβδόμαδα για εκδηλώσεις.
Το φαγητό είναι πάρα πολύ ποιοτικό ενώ το κρασί είναι στο κόκκινο ημίγλυκο λευκό ή μπρούσκο τηλέφωνο επικοινωνίας για το μαγαζί μουσικές και χρώματα είναι το ενώ μπορείτε άμεσα να κάνετε την κράτησή σας online και να ασφαλίστε τραπέζι για εσάς στην παρέα σας και να περάσετε όμορφα στο μουσικές και χρώματα. το μαγαζί ξεκινάει το πρόγραμμά του με έντεχνο πρόγραμμα και συνεχίζει σε πιο λαϊκό πρόγραμμα και ελαφρολαϊκό ενώ δε λείπει και το ρεμπέτικο στοιχείο ενδιάμεσου προγράμματος.
Τα τραπέζια τα οποία εξυπηρετεί το μαγαζί είναι τεσσάρια ή εξάρια και μπορούν να να υπηρετήσουμε πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων κατόπιν συνεννόησης. χιλιάδες κόσμος έχει διασκευαστών ή θερμοκρασία μουσικές και χρώματα και ο χορός έχει πολύ μεγάλη ιστορία στο χώρο της διασκέδασης ένα μαγαζί το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τις μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας και μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές που θυμίζουνε περισσότερο τη Μαρία Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να χορέψει στο μαγαζί μέχρι τις πρωινές ώρες καθώς διαθέτει άνετη πίστα και επταμελή ορχήστρα η οποία συνοδεύει τα τραγούδια. πολύ φιλόξενο προσωπικό έτοιμο να υπηρετεί στον κόσμο ανά πάσα στιγμή το μουσικές και χρώματα σας περιμένει καθε Παρασκευή Σάββατο κάντε την κράτησή σας τώρα.
Πολύ ποιοτική διασκέδαση στο μουσικές και χρώματα κάθε Παρασκευή Σάββατο σε ένα πολύ εναλλακτικό πρόγραμμα τοπίο μετά τελειώσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. πολύ ποιοτικό φαγητό διασκέδαση μέχρι πότε πρωινές ώρες λουλουδοπόλεμος πολυχώρος πάνω στην πίστα συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό τοπίο ιντριγκάρεις να χάσεις το μουσικές και χρώματα. Το πρωί cinema live stage γίνεται μουσικές και χρώματα αλλάζει στυλ και ύφος και Μπουζίκη κινείται ρεμπετάδικο.
Πάρα πολύ ποιοτικό φαγητό διασκέδαση μέχρι το πρωί γυρνάς είναι σύνηθες σκηνικό το οποίο βλέπουμε καθε Παρασκευή Σάββατο στο μαγαζί. Πολύ ωραίο και καλοστημένο μαγαζί είναι πολύ ποιοτικό φαγητό από κρεατικά της ώρας με συνοδευτικά και σαλάτες είναι η πρώτη επιλογή των Θεσσαλονικέων για τη διασκέδαση και τη βραδινή τους έξοδο. το μαγαζί είναι στην 28η Οκτωβρίου 44 με τη Δελφών γωνία σε ένα κομβικό σημείο που έχει πάρκινγκ επί της 28ης Οκτωβρίου ή επειδή συνάδελφον.
Δύο κεντρικοί δρόμοι ενώνονται είναι πολύ προσβάσιμο από το κέντρο ή από την ανδρική Θεσσαλονίκη. πολύ καλό στημένο μαγαζί με επένδυση ξύλου γύρω γύρω πολύ καλός φωτισμός τα τραπέζια τεσσάρια και Εξάρχεια και πολύ καλές γνήσιες λαϊκές φωνές που τραγούδησε λαϊκό πρόγραμμα ελαφρολαϊκό και λίγο ρεμπέτικο. μην καθυστερεί 10ου έκραξές εγκαίρως για τον Ικτίνο κατάστημα μουσικές και χρώματα το οποίο βρίσκεται στη Δελφών με Ιταλίας και εξασφάλισε τραπέζι για διασκεδαστής και παρέα σας.
Πολύ καλή επιλογή και για την περίπτωση να θέλετε να φάτε καθώς το φαγητό είναι πάρα πολύ ποιοτικό και βγαίνει πιατέλα μεγάλη αποκριάτικα με ορεκτικά σαλάτες πίτες αλοιφές σε ένα πλήρες μενού με απεριόριστο εμφιαλωμένο κρασί της επιλογής μας. η Της bone άγημα για το left τηλεφωνικά στο σταθερό είτε στο κινητό διαφορετικά μπορείτε να κάνετε online κράτηση για τον Ικτίνο κατάστημα μουσικές και χρώματα και να εξασφαλίζεται κάτι τραπέζι για εσάς στην παρέα σας. Είναι πολύ δημοφιλής προορισμός του μουσικές και χρώματα και για τις πενταήμερής εκδρομές από σχόλια καθώς δουλεύουνε πάρα πολύ για το φαγητό αλλά και για το στήσιμο του μαγαζιού.
Πολλά σχολεία της καίγονται κάθε χρόνο το κίτρινο κατάστα μουσικές και χρώματα και αποτελεί ορόσημο της διασκέδασης για τους μαθητές οι οποίοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη και θέλω να γνωρίσω να Ρεμπετάδικο από κοντά. η διασκέδαση συνεχίζεται και στα φοιτητικά χρόνια των μαθητών όταν παίρνουνε σαν φοιτητές Θεσσαλονίκη καθώς το μαγαζί είναι πολύ δημοφιλές για τους φοιτητές οι οποίοι έρχονται και τιμούν το μαγαζί κάθε Παρασκευή Σάββατο και Δευτέρα με τη παρέα τους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]