Η Πρίγκηπος Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

prigipos estiatorio thessaloniki
Αξιολογήστε post

Η Πρίγκηπος Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Η Πρίγκηπος είναι ένα εστιατόριο, που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Οι καθημερινοί του επισκέπτες είναι κατά κύριο λόγο οι φοιτητές της πόλης. Όμως δεν είναι και λίγοι οι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης που επιλέγουν το μαγαζί αυτό για να γευματίσουν.

Η Πρίγκηπος κατά την διάρκεια των πρωινών ωρών προσφέρει καφέ, ο οποίος μάλιστα ψήνεται στην άμμο.
Το μεσημέρι αλλά και το βράδυ το μαγαζί πλημμυρίζει από τον κόσμο που το επισκέπτεται για να γευματίσει. Οι γεύσεις είναι παραδοσιακές και τα μεζεδάκια πεντανόστιμα.

 Συνοδεύουν εξαιρετικά το κρασί αλλά και το τσίπουρο. Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι ολόφρεσκα και μαγειρεμένα με τον πιο σωστό τρόπο.
Όσον αφορά τις τιμές του εστιατορίου Πρίγκηπος πρέπει να αναφέρουμε πως είναι πολύ καλές. Η ποιότητα σε σχέση με την τιμή έχουν  άρτια σχέση.

Στην Πρίγκηπος θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία από μπύρες. Άλλες από αυτές είναι μοναστηριακές, άλλες ελληνικές και άλλες εισαγωγής. Όποια και αν επιλέξετε θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ουρανίσκου σας.
Το εστιατόριο Πρίγκηπος εκτός από εκλεκτά μεζεδάκια θα σας κρατήσει συντροφιά και με υπέροχα μουσικά ακούσματα. Άλλα από αυτά είναι λαϊκά τραγούδια, άλλα ρεμπέτικα και άλλα έθνικ.

Όποια περίοδο και αν επιλέξετε να επισκεφθείτε το εστιατόριο Πρίγκηπος είναι σίγουρο πως δεν θα το μετανιώσετε και θα απολαύσετε την κάθε στιγμή.

  • Διεύθυνση:
    Αποστόλου Παύλου 22, Θεσσαλονίκη
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 09:00 – 03:00  
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση