Νότης Σφακιανάκης Κοκκίνου Going Throught Vogue

club vogue

Την καλύτερη συντροφιά θα σας κρατήσει και φέτος την άνοιξη το Vogue Club που εισβάλει δυναμικά, με σκοπό να ταράξει τα νερά της διασκέδασης. Το  Vogue Club διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο και σωστά διαμορφωμένο χώρο, με τέλεια οπτικοακουστική και όλα αυτά θα βοηθήσουν ώστε να γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη.

Έναρξη 29-3 , οι κρατήσεις ξεκίνησαν

Τηλέφωνο κρατησεων 2310626571

Σφακιανάκης Vogue 2022

Το προσωπικό του  Vogue Club είναι πάντοτε φιλικό και πρόθυμο να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή  και θα σας χαρίσει το πιο ζεστό του χαμόγελο, κάνοντας σας έτσι να νιώσετε άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε στο χώρο του.

vgainoexo

sfakianakis Thessaloniki

Το club στεγάζεται στην οδό 26ης Οκτωβρίου 23 στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει άνετο και ασφαλές χώρο parking για το κοινό που θα το επισκεφθεί με το αυτοκίνητό του. Στη σκηνή του για τη σεζόν που ακολουθεί, θα φιλοξενεί έναν από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, που σας κρατάει την καλύτερη συντροφιά με τα τραγούδια του όλα αυτά τα χρόνια.

vgainoexo

Vogue sfakianakis kokkinou

Ο Νότης Σφακιανάκης  κατάγεται από το πολυαγαπημένο στους περισσότερους νησί, την Κρήτη και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ελληνική δισκογραφία το 1991. Τη δεκαετία που ακολούθησε,  αναδείχτηκε ως ο πιο επιτυχημένος Έλληνας τραγουδιστής της δεκαετίας και  κατείχε για την ίδια περίοδο παράλληλα, το ρεκόρ πωλήσεων των δίσκων του.

Σφακιανάκης Θεσσαλονίκη 2022

Έχει σημειώσει μια λαμπρή πορεία στο κομμάτι του ελληνικού πενταγράμμου καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, καθώς και και έχει συνεργαστεί και ανέβει στη σκηνή  με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, τα τραγούδια των οποίων μας συντροφεύουν και έχουν μείνει ανεξίτηλα στις μνήμες όλων μας.

Κρατήσεις Νότης Σφακιανάκης Vogue Club Thessaloniki

Το 2000 ο δίσκος του  «Πολύχρωμα και Έντονα», κυκλοφόρησε τότε και έγινε τριπλά πλατινένιος, κάνοντας τεράστια επιτυχία τα τραγούδια που υπήρχαν  στο δίσκο. Με αυτό το μοναδικό συνδυασμό που σας προσφέρει το Vogue Club – Νότης Σφακιανάκης, σκοπό έχει να κατακτήσει την κορυφή στη λίστα με τα πιο hot clubs της πόλης.

5/5 - (4 Ψήφοι)

Δείτε επίσης

edelweiss Cafe Bar Θεσσαλονίκη 2022

edelweissCafe Bar Θεσσαλονίκη 2022 , με τις καλύτερες γεύσεις σε πολύ ποιοτικό χώρο.

edelweiss

Αξιολογήσεις Google:

4,7 / 5 αστέρια

Κατηγορία…
Αξιολογήστε post
Περισσότερα...

Aptoe Rayka Cafe Bar Θεσσαλονίκη 2022

Aptoe RaykaCafe Bar Θεσσαλονίκη 2022 , με τις καλύτερες γεύσεις σε πολύ ποιοτικό χώρο.

Aptoe Rayka

Αξιολογήσεις Google:

5,0 /…

Αξιολογήστε post
Περισσότερα...

“ΑΙΓΛΗ” 24h κρεπα-τοστ-μπουγατσα-καφε – Waffles – Pancakes- Ice Cream Cafe Bar Θεσσαλονίκη 2022

“ΑΙΓΛΗ” 24h κρεπα-τοστ-μπουγατσα-καφε – Waffles – Pancakes- Ice CreamCafe Bar Θεσσαλονίκη 2022 , με τις καλύτερες γεύσεις σε πολύ ποιοτικό χώρο.

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση