Νότης Σφακιανάκης Κοκκίνου Going Throught Vogue

vgainoexo
5/5 - (4 Ψήφοι)

Την καλύτερη συντροφιά θα σας κρατήσει και φέτος την άνοιξη το Vogue Club που εισβάλει δυναμικά, με σκοπό να ταράξει τα νερά της διασκέδασης. Το  Vogue Club διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο και σωστά διαμορφωμένο χώρο, με τέλεια οπτικοακουστική και όλα αυτά θα βοηθήσουν ώστε να γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη.

Έναρξη 29-3 , οι κρατήσεις ξεκίνησαν

Τηλέφωνο κρατησεων -

Σφακιανάκης Vogue 2022

Το προσωπικό του  Vogue Club είναι πάντοτε φιλικό και πρόθυμο να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή  και θα σας χαρίσει το πιο ζεστό του χαμόγελο, κάνοντας σας έτσι να νιώσετε άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε στο χώρο του.

vgainoexo

sfakianakis Thessaloniki

Το club στεγάζεται στην οδό 26ης Οκτωβρίου 23 στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει άνετο και ασφαλές χώρο parking για το κοινό που θα το επισκεφθεί με το αυτοκίνητό του. Στη σκηνή του για τη σεζόν που ακολουθεί, θα φιλοξενεί έναν από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής, που σας κρατάει την καλύτερη συντροφιά με τα τραγούδια του όλα αυτά τα χρόνια.

vgainoexo

Vogue sfakianakis kokkinou

Ο Νότης Σφακιανάκης  κατάγεται από το πολυαγαπημένο στους περισσότερους νησί, την Κρήτη και έκανε τα πρώτα του βήματα στην ελληνική δισκογραφία το 1991. Τη δεκαετία που ακολούθησε,  αναδείχτηκε ως ο πιο επιτυχημένος Έλληνας τραγουδιστής της δεκαετίας και  κατείχε για την ίδια περίοδο παράλληλα, το ρεκόρ πωλήσεων των δίσκων του.

Σφακιανάκης Θεσσαλονίκη 2022

Έχει σημειώσει μια λαμπρή πορεία στο κομμάτι του ελληνικού πενταγράμμου καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, καθώς και και έχει συνεργαστεί και ανέβει στη σκηνή  με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, τα τραγούδια των οποίων μας συντροφεύουν και έχουν μείνει ανεξίτηλα στις μνήμες όλων μας.

Κρατήσεις Νότης Σφακιανάκης Vogue Club Thessaloniki

Το 2000 ο δίσκος του  «Πολύχρωμα και Έντονα», κυκλοφόρησε τότε και έγινε τριπλά πλατινένιος, κάνοντας τεράστια επιτυχία τα τραγούδια που υπήρχαν  στο δίσκο. Με αυτό το μοναδικό συνδυασμό που σας προσφέρει το Vogue Club – Νότης Σφακιανάκης, σκοπό έχει να κατακτήσει την κορυφή στη λίστα με τα πιο hot clubs της πόλης.

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)
Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)
Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)
Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση