Τόνι Σφίνος Θεσσαλονίκη

τόνι σφίνος θεσσαλονίκη

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Online Κράτηση 

Τόνι σφίνος θεσσαλονίκη – Ένας πολύ ταλαντούχος και γνωστός σε όλους τραγουδιστής ήρθε και μπήκε στις καρδιές μικρών και μεγάλων, το κοινό τον ξέρει ως Τόνι Σφήνο. Έχει αγαπηθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τον κόσμο ο γνωστός playboy και κάθε συναυλία του είναι sold out και τα ¨τσικάκια¨ του παραληρούν με το που εμφανίζεται στην πίστα. Στην πραγματικότητα ονομάζεται Θάνος Κιούσης, γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο. 

Τόνι Σφίνος εμφανίσεις Θεσσαλονίκη

Έχει σπουδάσει υποκριτική στο Βέλγιο καθώς και χορό στη σχολή της Ραλλού Μάνου. Από πολύ μικρή ηλικία φαινότανε το ταλέντο του και από τότε θαύμαζε ένα μεγάλο κωμικό τον Θανάση Βέγγο όπως επίσης τον Διονύοη Παπαγιαννόπουλο, την Τζένη Καρέζη, τους Monty Pyhthons, τον Jim Carrey, τον Andy Kaufman και τον Pablo Francisco.

Τόνι Σφίνος κρατήσεις

Είχε δυμιουργήσει την ομάδα θεάτρου δρόμου Τσίτκο Ρεντίκολο και την μπάντα Σαλάτα , που σημαίνει Σαλταρισμένα Αγνώστης Ταυτότητας Ατομάκια,  πριν εμφανιστεί και δημιουργήσει την περσόνα του Τόνι Σφήνου.

τόνι σφίνος θεσσαλονίκη

 Στη σειρά του Alpha ¨Ο Πόλεμος των Άστρων¨ έχει παίξει ως ηθοποιός καθώς και στην ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Καζή ¨For the height and the view¨.  Την ταυτότητά του αποκάλυψε για πρώτη φορά το 2013 η Ελεονόρα Μελέτη την τηλεοπτική εκπομπή της ¨Μεσημεριανή Μελέτη¨, όταν παρευρέθηκε σε μία εκδήλωση του Τέρη Χρυσού για τα 50 χρόνια του. Είναι παντρεμένος με τη σχεδιάστρια μόδας Ιωάννα Γραμματικού και έχουν αποκτήσει μία κόρη μαζί τόνι σφίνος θεσσαλονίκη.

 
τόνι σφίνος θεσσαλονίκη
τόνι σφίνος θεσσαλονίκη

Η γνωριμία του ζευγαριού  έγινε ένα βράδυ στο καμαρίνι του τραγουδιστή- show man όταν η Ιωάννα πήγε να τον συγχαρεί για το live του και από τότε έγινε ορκισμένο τσικάκι του Tόνι Σφήνου.

τόνι σφίνος θεσσαλονίκη
τόνι σφίνος θεσσαλονίκη

Toni sfinos thessaloniki

Στις συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς, αρνείται να μιλήσει με το πραγματικό του όνομα ως Θάνος Κιούσης. Μιλάει ως Τόνι Σφήνος και η ιστορία που έχει να διηγηθεί είναι ο κρυφός γάμος που έχει κάνει στην   Αμερική και τον χαρακτηρίζει ως ¨στιγμιαίο λάθος¨ με τη Λόλα που είναι μια φίλη του.

Δείτε Επίσης οικονομόπουλος Θεσσαλονίκη