ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΙΜΕΣ 2023

Βοτανικός Αθήνα Παπαρίζου Σαμπάνης 2023 ☎️
4.8/5 - (17 Ψήφοι)

Σαμπάνης Παπαρίζου Βοτανικός ξεκινάει τις εμφανίσεις του το φετινό χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός στην Αθήνα . Μετά από τις πολύ πετυχημένες του εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Voice Live Stage Θεσσαλονίκη ο μεγάλος καλλιτέχνης κατεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα και υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην νυχτερινή διασκέδαση.

Το νυχτερινό κέντρο έχει φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου. Αυτό ετοιμάζεται να κάνει και φέτος με το σχήμα έκπληξη του Σαμπάνη . Το τελικό σχήμα δε έχει ακόμα ανακοινωθεί και οι τιμές.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ  ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΕΣ

Κανονική φιάλη Βοτανικός Αθήνα 170 /4.
Φοιτητικό μόνο Παρασκευή 140/6 .

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ SAMPANIS PAPARIZOUΤηλέφωνο κρατήσεων Βοτανικός Αθήνα 2103002171 , 6978469465.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ  ΑΝΟΙΧΤΑ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Ώρα Βοτανικός Αθήνα 23:00.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Διεύθυνση Χάρτης

Βοτανικός Αθήνα Ιερά Οδός 72.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

Ανοιχτά Βοτανικός Αθήνα Παρασκευή Σαββάτο.

Βοτανικός Χάρτης Διεύθυνση

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

O βοτανικός υποδέχεται φέτος το μοναδικό Μάκη Δημάκη ο μεγάλος καλλιτέχνης δηλώνει τουςιασμένη από τη συνεργασία αυτή και αναμένεται να ξεκινήσει από τα 3 Σεπτεμβρίου. Μετά πολύ καιρό Μάκης Δημάκης πήρε την εποχή να κατέβει για πρώτη φορά στην Αθήνα ύστερα από σημαντικές εμφανίσεις που είχε στην Θεσσαλονίκη από το χάραμα live του cinema live και μετά το τέλος του voice live stage στο χάραμα λέξη γίνει στην καριέρα του μετά μεγάλα τραγούδια τα οποία έβγαλε η συνέχεια απογειώθηκε μετά από δύο χρόνια στο cinema live stage στο πλευρό του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και τις ώρες Βασιλειάδου ενοχοποιήθηκε όταν έκλεισε τη συνεργασία του στο voice live stage Θεσσαλονίκη 2023.

Βοτανικός ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Τα άκουσε τίποτα με σπουδαίους καλλιτέχνες σιώπησαν τιμήσουν ενώ όλο το διάστημα τραγούδι στο was like stage ήτανε δύο χρόνια ακατάπαυστα με πολύ μεγάλη επιτυχία Στο μαγαζί ανοίγει και μεσοβδόμαδα για να τραγουδήσω μεγάλος καλλιτέχνης πολύ σπουδαίο καλλιτέχνη ζητάνε και τραγούδισαν μαζί με το Μάκη Δημάκης τώρα στο σινεμά αλλά και στο Βόις και έγινε ιδιαίτερα κάποιος τον κόσμο για τις γυναίκες παρουσία και μεθοδικότητα το θετικό του χαρακτήρα και μοναδική φωνή και τα τραγούδια. Ένας γνήσιος λαϊκός καλλιτέχνης οποίο σταθερά πάνω-Η Διάσκεψη Της Αθήνας Και Το Σχήμα Το Οποίο Θα Κλείσει Ακόμα Είναι;. Αναμένεται Να Δούμε Σύντομα Όλες Τις Εξελίξεις Όσον Αφορά Το Ποιος Θα Κλείσει Μαζί Του.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ  ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ – ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Μπορείτε Να Κάνετε Κράτηση Για Το Νυχτερινό Κέντρο Βοτανικος Live Stage Στην Ιερά Οδός Στο 2103ο βοτανικός υποδέχεται φέτος το μοναδικό Μάκη Δημάκη ο μεγάλος καλλιτέχνης δηλώνει τουςιασμένη από τη συνεργασία αυτή και αναμένεται να ξεκινήσει από τα 3 Σεπτεμβρίου. Μετά πολύ καιρό Μάκης Δημάκης πήρε την εποχή να κατέβει για πρώτη φορά στην Αθήνα ύστερα από σημαντικές εμφανίσεις που είχε στην Θεσσαλονίκη από το χάραμα live του cinema live και μετά το τέλος του voice live stage στο χάραμα λέξη γίνει στην καριέρα του μετά μεγάλα τραγούδια τα οποία έβγαλε η συνέχεια απογειώθηκε μετά από δύο χρόνια στο cinema live stage στο πλευρό του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και τις ώρες Βασιλειάδου ενοχοποιήθηκε όταν έκλεισε τη συνεργασία του στο voice live stage Θεσσαλονίκη 2023 .

Βοτανικός ΑΘΗΝΑ LIVE

Τα άκουσε τίποτα με σπουδαίους καλλιτέχνες σιώπησαν τιμήσουν ενώ όλο το διάστημα τραγούδι στο was like stage ήτανε δύο χρόνια ακατάπαυστα με πολύ μεγάλη επιτυχία Στο μαγαζί ανοίγει και μεσοβδόμαδα για να τραγουδήσω μεγάλος καλλιτέχνης πολύ σπουδαίο καλλιτέχνη ζητάνε και τραγούδισαν μαζί με το Μάκη Δημάκης τώρα στο σινεμά αλλά και στο Βόις και έγινε ιδιαίτερα κάποιος τον κόσμο για τις γυναίκες παρουσία και μεθοδικότητα το θετικό του χαρακτήρα και μοναδική φωνή και τα τραγούδια. Ένας γνήσιος λαϊκός καλλιτέχνης οποίο σταθερά πάνω-Η Διάσκεψη Της Αθήνας Και Το Σχήμα Το Οποίο Θα Κλείσει Ακόμα Είναι;.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Αναμένεται Να Δούμε Σύντομα Όλες Τις Εξελίξεις Όσον Αφορά Το Ποιος Θα Κλείσει Μαζί Του. Μπορείτε Να Κάνετε Κράτηση Για Το Νυχτερινό Κέντρο Βοτανικος Live Stage Στην Ιερά Οδός Στο 2103002171 και στο ίντερνετ δωρεάν. ο βοτανικός υποδέχεται φέτος το μοναδικό Μάκη Δημάκη ο μεγάλος καλλιτέχνης δηλώνει τουςιασμένη από τη συνεργασία αυτή και αναμένεται να ξεκινήσει από τα 3 Σεπτεμβρίου. Μετά πολύ καιρό Μάκης Δημάκης πήρε την εποχή να κατέβει για πρώτη φορά στην Αθήνα ύστερα από σημαντικές εμφανίσεις που είχε στην Θεσσαλονίκη από το χάραμα live του cinema live και μετά το τέλος του voice live stage στο χάραμα λέξη γίνει στην καριέρα του μετά μεγάλα τραγούδια τα οποία έβγαλε η συνέχεια απογειώθηκε μετά από δύο χρόνια στο cinema live stage στο πλευρό του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και τις ώρες Βασιλειάδου ενοχοποιήθηκε όταν έκλεισε τη συνεργασία του στο voice live stage Θεσσαλονίκη 2023.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ   LIVE STAGE 2023-2023 ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Τα άκουσε τίποτα με σπουδαίους καλλιτέχνες σιώπησαν τιμήσουν ενώ όλο το διάστημα τραγούδι στο was like stage ήτανε δύο χρόνια ακατάπαυστα με πολύ μεγάλη επιτυχία Στο μαγαζί ανοίγει και μεσοβδόμαδα για να τραγουδήσω μεγάλος καλλιτέχνης πολύ σπουδαίο καλλιτέχνη ζητάνε και τραγούδισαν μαζί με το Μάκη Δημάκης τώρα στο σινεμά αλλά και στο Βόις και έγινε ιδιαίτερα κάποιος τον κόσμο για τις γυναίκες παρουσία και μεθοδικότητα το θετικό του χαρακτήρα και μοναδική φωνή και τα τραγούδια. Ένας γνήσιος λαϊκός καλλιτέχνης οποίο σταθερά πάνω-Η Διάσκεψη Της Αθήνας Και Το Σχήμα Το Οποίο Θα Κλείσει Ακόμα Είναι.
Αναμένεται Να Δούμε Σύντομα Όλες Τις Εξελίξεις Όσον Αφορά Το Ποιος Θα Κλείσει Μαζί Του. Μπορείτε Να Κάνετε Κράτηση Για Το Νυχτερινό Κέντρο Βοτανικος Live Stage Στην Ιερά Οδός Στο 2103002171 και στο ίντερνετ δωρεάν.001256 και στο ίντερνετ δωρεάν.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗ

O μοναδικός και ανεπανάληπτος Μάκης Δημάκης ξεκινάει τη συνεργασία του φέτος στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός λαϊκιστή στην Αθήνα και δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συνεργασία του αυτή ο μεγάλος καλλιτέχνης ύστερα από πολλά χρόνια Θεσσαλονίκη γύρω στα 20 χρόνια κατεβαίνει τίποτα στην Αθήνα και βάζω ένα μαζικό στοίχημα τον εαυτό του να κατακτήσει την αθηναϊκή πίστα.
Ο μεγάλος καλλιτέχνης με πολύ μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του όπως το ανησυχείς κάνεις δεν είναι κανενός άμα και πάρα πολλά άλλα τραγούδια πολύ αγαπήσαμε κατεβαίνει προς Αθήνα και δηλώνει πάρα πολύ θυσιασμένο συνεργασία που έχει το όταν υπολογιστής.
Ο επιχερηματιας και πυροβολος ύστερα από δύο χρόνια ένα πρόγραμμα στο Βοτανικό μας με ον Πορτοκάλογλου και Αρβανιτάκη συνεχίζει λαϊκούς ρυθμούς. Είναι ένα πολύ μεγάλο στίγμα το οποίο θέλει κερδίσει ο Μάκης Δημάκης καθώς η πρώτη πόρτα κατεβαίνει Αθήνα και θέλουν πολύ να σε εθεάθη Γαϊτάνης γεννήθηκε το1971 Θεσσαλονίκη και τραγούδια κ σε πολύ μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης και περίμετρο της πόλης. Τα τελευταία εννιά χρόνια καριέρα του έχει απογειωθεί γιοφύρι με τη συνεργασία του με τον Αργύρη αράπη ο οποίος έκανε πολύ μεγάλες επιτυχίες για το μαγείρεμα. Ο καλύτερης εκείνης να τραγουδάει σε μεγάλες πίστες. Χρόνια στο νυχτερινό κέντρο χαρά Μάλαϊ που βρίσκεται επί της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη με το 424 στρατιωτικό νοσοκομείο και συνέχισε μετά από κάποια χρόνια στον στενό κέντρο cinema live stage όπου η καριέρα του απογειώθηκε. Το μαγαζί λειτουργούσε τρεις μέρες την εβδομάδα από Παρασκευή Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο.
Με πολύ προσιτές τιμές το μαγαζί ήταν σχεδόν ζωντανό κάθε βράδυ ένα τραγούδι στο πλευρό της Όλγας Βασιλειάδου και του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη. Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες λαϊκής πλαισίωναν το πρόγραμμα ενώ η πρόταση προαγωγή στην καριέρα του ήτανε πριν δύο χρόνια 2023 όταν του έγινε πρόταση από Λευτέρη κέντρο voice live stage να συνεργαστεί με τον γεμάτη άκυρο Χασεκίδης.
Ο Μάκης Δημάκης δέχτηκε την πρόταση και συνεχίζει στο βοσλαιστές για δύο χρόνια συνεχώς εμφανίσεων όπου απογείωνε το μαγαζί και έρχονται απανωτά sold out σε ένα μαγαζί σχεδόν τριπλάσια τα προηγούμενα. Μεγάλος καλλιτέχνης αναμένω να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες όπως το τάμα κάνεις είναι κανενός ανησύχησα εγώ δεν μπορώ και πάρα πολλά αλλά από τους δίσκους που έχει παρουσιάσει όλα τα χρόνια. Μπορεί να κάνετε κρατήσεις δωρεάνγια το κέντρο στο 210 3001256 και να τα κάνετε κράτηση για εσάς και την παρέα σας.
Επίσης το μαγαζί είναι ιδανικό για κράτηση σε μπάτσελορ γε ημερομηνία έναρξης θα είναι τέλη Σεπτεμβρίου γιατί χειμερινή περίοδο 2023 και αναμένεται να μεγάλο σεβασμό από τον κόσμο για το μεγάλο μαγείρεμα. Το Μάκη τη μακέτα πλαισίωνε σπουδαίοι λαϊκοί καλλιτέχνες το πλευρό του και τα ονόματα αυτών δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.Δεν μένει παρα να κάνει την κράτηση και των θερινό σχήμα που θα φέρει τα πάνω κάτω δεν είδες καιρός της Αθήνας.
Το πρόγραμμα αναμένεται να λειτουργήσει όλη τη σεζόν τη χειμερινή μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Κάντε κράτηση σας και ασφαλώς ένα τραπέζι για να περάσετε όμορφες και παρέα σας.

Το μαγαζί βρίσκεται επί της Ιερά Οδός και φέρει πάρα πολύ μεγάλος καλλιτέχνης το παρελθόν όπως είναι ο Αντύπας Βανδή Χολίδης Μενιδιάτης Πορτοκάλογλου Αρβανιτάκη. Τα τελευταία δύο χρόνια μας συνήθισε έντεχνα προγράμματα είναι φέτος ξαναγυρνάει το πρόγραμμα σε λαϊκό. Το μαγαζί διαθέτει δωρεάν πάρκινγκ από το μαγαζί και κορίτσια Ρόδου καθώς επίσης και ιδιωτικό πάρκινγκ μπροστά στο μαγαζί πληρωμής. Η ώρα προσέλευση από τις 11 και μετά και οι τιμές είναι πολύ προσιτές αυτά ξεκινάνε από τα 120 €. Μπορεί να κάνετε κράτηση online μες από το site ή τηλεφωνικά άμεσα και γρήγορα. νέθλιακαι σε εκδήλωση και πάρα πολλά ακόμα.

 

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

athens stage

ATHENS STAGE ΤΡΕΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΨΑΛΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Αξιολογήστε post

Γωγώ Τσαμπά και Ψάλτης ενώνουν τις φωνές τους σε ένα καινοτόμο σχήμα έκπληξη σε άκρως λαικούς ρυθμούς στο Athens Stage Τρεις γέφυρες

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Estet Αθήνα Μακροπουλος Καραφώτης 2023 Athens

ESTET ATHENS ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Αξιολογήστε post

Οι δύο καλλιτέχνες έχουν αποδείξει την αξία τους και ενώνουν τις φωνές τους για πρώτη φορά στον ανενεωμένο χώρο του Estet  Αθήνα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

vgainoexo

CABANA LIVE STAGE ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

5/5 - (1 ψήφος)

To cabana live stage στην Αθήνα υποδέχεται δύο πολύ σπουδαίες μορφές του λαικού τραγουδιού τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Τερλέγκα. Ένας πολύ…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση