Αγκυροβόλι Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Αγκυροβόλι Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Ένα από τα πλέον δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης είναι το Αγκυροβόλι. Βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από τον Λευκό Πύργο και η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη.

Το Αγκυροβόλι πρόσφατα έκανε πλήρη ανακαίνιση τον εσωτερικό χώρο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου Έλληνα πολίτη. Η μοντέρνα διακόσμηση είναι αυτή που κάνει το εστιατόριο να ξεχωρίζει.
Τα διακοσμητικά στοιχεία είναι εντυπωσιακά ενώ οι συνδυασμοί των χρωμάτων δημιουργούν μία πολύ φιλική ατμόσφαιρα.

Το εστιατόριο Αγκυροβόλι είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Ο μέντορας του εστιατορίου είναι ο κ. Σοφιανός, ο οποίος επιμελείται και τις παραγγελίες των θαλασσινών και των ψαρικών.
Όλα τα προϊόντα του εστιατορίου είναι εκλεκτής ποιότητας και τα ψάρια μυρίζουν θάλασσα.

Από τα πιο γνωστά πιάτα είναι οι πέννες με χταπόδι και το κριθαρώτο με γαρίδες. Βέβαια εξίσου νόστιμες είναι και οι σαλάτες αλλά και τα ορεκτικά.

Το Αγκυροβόλι πολύ συχνά διοργανώνει πάρτι όπου η μουσική έρχεται σε άμεση επαφή με το καλό φαγητό. Τα απογεύματα του Σαββάτου αξίζει να επισκεφθείτε το εστιατόριο καθώς η διάθεση είναι τόσο ανεβασμένη όσο ανεβασμένος είναι και ο ήχος της μουσικής.

Για να δοκιμάσετε και εσείς γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες επισκεφθείτε το εστιατόριο Αγκυροβόλι και το σίγουρο είναι πως θα απολαύσετε την κάθε στιγμή και φυσικά την κάθε σας μπουκιά.

  • Διεύθυνση:
    Στρατηγού Καλάρη 11, Θεσσαλονίκη
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 13.00 – 01.00
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση