Εστιατόρια Θεσσαλονίκη
Εστιατόρια Θεσσαλονίκη

Εστιατόρια Θεσσαλονίκη Καλύτερα 2022 2022

4.4/5 - (5 votes)

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη 

mpouzoukia thessaloniki

Τα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης είναι ποικίλα.Λόγω της μεγάλης έκτασης της πόλης η ζήτηση για εστιατόρια είναι όλο και  μεγαλύτερη. Οι Θεσσαλονικείς αγαπούν το καλό φαγητό και δίνουν μεγάλη προσοχή στην ποιότητα του. Έτσι, τα εστιατόρια δεν θα  μπορούσαν παρά να διαθέτουν υλικά πρώτης ποιότητος. Οι παλαιοί ιδιοκτήτες έχουν ρίξει αισθητά τις τιμές αντιλαμβανόμενοι την οικονομική κρίση στην οποία όλοι βρισκόμαστε.
Είναι πολλά και σε διάφορα σημεία της πόλης και υπόσχονται να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας πολλές και διάφορες γεύσεις από πολλές χώρες του κόσμου. Αναφερόμαστε φυσικά στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης! Απλωμένα σε διάφορα σημεία της πόλης, σε διάφορες περιοχές αλλά κατά κύριο λόγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα εστιατόρια της έχουν ανοίξει διάπλατα την αγκαλιά τους και σας περιμένουν να δοκιμάσετε τις μοναδικές γεύσεις τους. Διαθέτουν μοναδικούς χώρους, πλήρως ανακαινισμένους και σωστά διαμορφωμένους και διακοσμημένους σύμφωνα με το στυλ και την κουζίνα που προσφέρει το καθένα τους.

Εστιατόρια Θεσσαλονίκη με Ζωντανή μουσική

Δείτε Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία, από εστιατόρια από διάφορες χώρες και κουλτούρες που πραγματικά θα σας ταξιδέψουν. Για εκείνους που αγαπούν να δοκιμάζουν καινούργια πιάτα και γεύσεις από διαφορετικές κουζίνες που προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά εστιατόρια. Τα πιάτα των μενού τους, επιμελούνται καθημερινά για εσάς οι chef των εστιατορίων και βάζουν όλη τους τη φαντασία και τη δημιουργικότητα για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι γεύσεις των πιάτων τους να μαγέψουν και να ταξιδέψουν όσους τα δοκιμάσουν. Αφουγκραζόμενοι την κατάσταση της εποχής στην οποία ζούμε, προμηθεύονται τις πρώτες ύλες για τα πιάτα τους από Ελληνες παραγωγούς και είναι όλα τα αγαθά αγνά και εξαιρετικής ποιότητας.

Εστιατόρια Θεσσαλονίκη Λαδάδικα

Στον κατάλογό τους υπάρχει επίσης και μεγάλη ποικιλία κρασιών από διάφορα κτήματα και σε διάφορες γεύσεις, των οποίων όλα τα σταφύλια που χρησιμοποιήθηκαν είναι από ελληνικούς αμπελώνες. Η εξυπηρέτησή τους που είναι πάντοτε φιλική και πρόθυμη να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή, θα σας προτείνει τα καλύτερα πιάτα και τις σπεσιαλιτέ του κάθε εστιατορίου και θα σας χαρίσει το πιο ζεστό της χαμόγελο από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε στο χώρο τους. Επίσης, απολαμβάνοντας το φαγητό σας και το κρασί σας, θα τα συνοδεύει τέλεια και μουσική ανάλογα με το είδος του εστιατορίου, που θα παίζει στο χώρο τους. Για όσους αγαπούν να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν τα πολλά εστιατόρια που διαθέτει η Θεσσαλονίκη.

Εστιατόρια Θεσσαλονίκη Ψαροταβέρνες Μεζεδοπωλεία

Επιπλέον, οι νέοι ιδιοκτήτες δημιουργούν χώρους μοντέρνους και με υπέροχη αισθητική και  φυσικά οι τιμές τους είναι πολύ φιλικές. Το καλό και φρέσκο ψάρι είναι το ζητούμενο σε πολλά από τα μαγαζιά ενώ το κρέας είναι εκλεκτό και γνήσιο. Όσον αφορά τα λαχανικά είναι όλα τους ολόφρεσκα.

Το κέντρο φημίζεται για τα εστιατόρια που διαθέτει και τόσο οι φοιτητές όσο και οι ντόπιοι τα επιλέγουν πολύ συχνά. Βέβαια δεν είναι και λίγα τα μαγαζιά που βρίσκονται δυτικά και ανατολικά της πόλης τα οποία φυσικά καθημερινά κατακλύζονται από τον κόσμο που τα επισκέπτεται.

mpouzoukia thessaloniki

Εστιατόρια Θεσσαλονίκη
Εστιατόρια Θεσσαλονίκη

mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki mpouzoukia thessaloniki