Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Μαγαζιά με Ζωντανή Μουσική Καλύτερα 2023

4.5/5 - (126 Ψήφοι)

Ρεμπέτ Ασκέρ Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το Ρεμπέτ Ασκέρ ξανά ανοίγει τις πόρτες του ανανεωμένο  με φαγητό και ποτό από τις 22:00 και  πάντα με ζωντανή μουσική. Τι μπορεί να πει κανείς για ένα ρεμπεταδικο  το οποίο συνδέεται με τη ιστορία του ρεμπέτικου στην Θεσσαλονίκη. Ρεμπεταδικο με ιστορία 25 χρόνων και στο μαγαζί  έχει μεγαλώσει γενιές φοιτητών και όχι μόνο που αναζητούν […]

Πρόζα live Skg Θεσσσαλονίκη Ρεμπετάδικο Μουσικη Σκηνη Τιμές Κράτηση 2023

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Πρόζα live stage Μουσική σκηνή και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το Πρόζα Θεσσαλονίκης θα είναι πλέον ρεμπετάδικο και μουσική σκηνή το οποίο θα δουλεύει κάθε Παρασκευή και Σάββατο με ανατρεπτικό πρόγραμμα και φυσικά με καινοτόμα διακόσμηση έπειτα από ριζική ανακαίνιση . Ένα μαγαζί με τεράστια ιστορία η Φωλιά του […]

Η Πρίγκηπος Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Καφενείον Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το ρεμπετάδικο Η Πρίγκηπος Καφενείον  βρίσκεται δίπλα στο τούρκικο προξενείο στην Αγίου Δημητρίου Κεντρο και είναι από τα πιο δημοφιλή ρεμπετάδικα των τελευταίων ετών καθώς έχουν περάσει από το μαγαζί όλοι οι μεγάλοι ρεμπέτες και λαϊκοί καλλιτέχνες. Είναι κάθε μέρα ανοιχτά και κάθε Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο έχει ζωντανή μουσική και φαγητό από τις 22:00  . […]

Derti Live Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το πρώην Ουράνιο τόξο ρεμπετάδικο γίνεται μουσική σκηνή ρεμπετάδικο με το όνομα Derti Live στην Τούμπα Θεσσαλονίκη στην ίδια περιοχή στα απέναντι από το Παπάφειο και συγκεκριμένα Σιδηροκάστρου 21. Όλος ο χώρος του νυχτερινού καταστήματος αλλάζει με ριζική ανακαίνιση . Το μαγαζί έχει φαγητό με ζωντανή μουσική λαικό ρεμπέτικο πρόγραμμα και είναι ιδανικό μαγαζί για […]

Yvonne Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο Λαδάδικα Εστιατόριο 2023

Yvonne Εστιατόριο Θεσσαλονίκη βρίσκεται στα Λαδάδικα και διαθέτει ζωντανή μουσική κάθε Κυριακή. To Yvonne έχει πολύ ποιοτικό φαγητό και σας περιμένει κάθε μέρα στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Το μαγαζί ειναι 150 ατόμων χωρητικότητα. Yvonne Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο Τηλέφωνο κρατήσεων για την Yvonne Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης 2310626571. Yvonne Θεσσαλονίκη Οδός Χάρτης Οδός  είναι Οδός Κατούνη […]

Μουσικές Και Χρώματα Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Κάλως ήρθατε στο Μουσικές και Χρώματα  το νούμερο ένα μουσική σκηνή ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκης με ιστορία πολλών ετών. Ένα πολύ σπουδαίο μαγαζί το μουσικές και χρώματα live stage περιμένει να σας εξυπηρετήσει σε λαικό και ρεμπέτικο πρόγραμμα με πολύ ποιοτικό φαγητό. Το μαγαζί λειτουργούσε παλαιότερα σαν cinema live stage και παλαιότερα σαν παρασκήνιο live. Μουσικές και […]

Το Δίχτυ Πλατεία Άθωνος Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το δίχτυ Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική και ορχήστρα με φαγητό και τιμες. ΤΟ μαγαζί βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης με ζωντανή μουσική  κάθε μέρα και πολύ φθηνές τιμές . Πολύ ποιοτικό φαγητό με μοναδικές γεύσεις  από κρεατικά και φρέσκα ψάρια. Διεύθυνση : Δραγούμη και Δήμητσα 18, Πλατεία Άθωνος, Θεσσαλονίκη. Το μαγαζί φιλοξενεί σχολικές εκδρομές και μπορεί […]

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκης – Η νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης συνδέεται άμεσα με τη διασκέδαση σε ρεμπετάδικα και μουσικές σκηνές σε βαθμό που να θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι κάθε βραδινής εξόδου των κατοίκων της. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ρεμπετάδικα αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες πόλο έλξης για ανθρώπους όλων των τάξεων και ηλικιών που αναζητούν ένα είδος διασκέδασης ξεχωριστό που έχει παραμείνει αναλλοίωτο με το πέρασμα των χρόνων.

Μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη πρόταση για να περάσετε ωραίες στιγμές με την παρέα που έχετε επιλέξει ή και με την οικογένειά σας, είναι τα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

Είναι απλωμένα σε πολλά σημεία της πόλης, σε διάφορες περιοχές αλλά κατά κύριο λόγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο χώρο τους μπορεί κανείς να απολαύσει καλό φαγητό και ποτό και να ακούσει παράλληλα παλαιά αλλά και νεότερα μουσικά, ρεμπέτικα κομμάτια, ερμηνευμένα από διάφορους καλλιτέχνες με ωραίες φωνές, διάσημους ή και όχι τόσο στο συγκεκριμένο είδος τραγουδιού.

Πολλά από αυτά, διαθέτουν και πίστα όπου μπορεί το κοινό τους να χορέψει και να έχει όμορφες στιγμές με την παρέα του, οπού μπορούν να ξεφύγουν ευχάριστα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Θα είναι κοντά κατά κύριο λόγο προς τα τέλη της κάθε εβδομάδας αλλά και καθημερινές, αναλόγως το πρόγραμμα του κάθε ρεμπετάδικου. Τα ρεμπετάδικα διαθέτουν μοναδικούς χώρους, πλήρως ανακαινισμένους, σωστά διαμορφωμένους και διακοσμημένους σύμφωνα με το στυλ και την κουζίνα που προσφέρει το καθένα τους.

Στους καταλόγους τους μπορεί κανείς να βρει μία μεγάλη ποικιλία από κρασιά από διάφορα κτήματα και σε διάφορες γεύσεις, των οποίων όλα τα σταφύλια που χρησιμοποιήθηκαν είναι από ελληνικούς αμπελώνες. Υπάρχουν επίσης και διάφορα άλλα είδη ποτών αλκοολούχων ή και μη, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και η μεγάλη τους ποικιλία θα ικανοποιήσει και τον κάθε απαιτητικό πελάτη.

ΜΠΑΡ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

Στο μενού τους υπάρχουν επίσης και διάφορα πιάτα, ορεκτικά καθώς και πολλοί μεζέδες, από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και να απολαύσετε στο χώρο τον ρεμπετάδικων, ακούγοντας παράλληλα και μεγάλες μουσικές επιτυχίες.

Η εξυπηρέτησή τους που είναι πάντοτε φιλική και πρόθυμη να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή, θα σας προτείνει τα καλύτερα πιάτα και ποτά τους και θα σας χαρίσει το πιο ζεστό της χαμόγελο από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείτε στο χώρο τους.

Για μία βραδιά γεμάτη ωραία μουσική και ευχάριστες στιγμές διασκέδασης, δεν έχετε παρά μόνο να επισκεφθείτε κάποιο από τα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης

Πολλά είναι τα ρεμπετάδικα θεσσαλονίκη που διαθέτουν ζωντανή μουσική με τριμελής ορχήστρα και φαγητό. Τα πραγματικά ρεμπετάδικα είναι λίγα με γνήσιο ρεμπέτικο πρόγραμμα και πίστα όπου μπορείτε να χορέψετε .

Πολύ ποιοτικό φαγητό από εγκεκριμένους σεφ με απεριόριστο κρασί και ορεκτικά παρέχουν τα παραπάνω μαγαζιά τα οποία είναι ανοιχτά κάθε εβδομάδα βράδυ κυρίως.

Δε έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα υπόλοιπα ρεμπετάδικα της Αθήνα καθώς είναι πολύ μεγάλα και κοσμούν τη Θεσσαλονίκη πάνω από 25 χρόνια το καθένα.

Το μενού είναι κυρίως κρεατικά της ώρας με γαρνιτούρα και σαλάτες εποχής και κρασί είτε εμφιαλωμένο ή χύμα σε απεριόριστο . Δε διαθέτουν ζυμαρικά ή ψάρι άλλα υπάρχει και κατάλογος όπου μπορούν να επιλέξουν ότι θέλουν να φάνε οι πελάτες  από επιλογή .

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Λαδάδικα

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

Πολλά μαγαζιά με ζωνταντό πρόγραμμα μικρότερα σε χωρητικότητα βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στα Λαδάδικα και στην γύρο περιοχή. Αρκεί κανείς να τα ανακαλύψει περπατώντας στα γραφικά σοκάκια της περιοχής των Λαδάδικων και της Παραλιακής της Θεσσαλονίκης.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Κέντρο Άθωνος

Η πλατεία Άθωνος δίπλα στα Λαδάδικα είναι ακόμα μια φημισμένη περιοχή που έχει μόνο ταβερνάκια, μεζεδοπωλεία κ.α.

Κάθε βράδυ, λοιπόν, η πόλη βάζει τα γιορτινά της και ένας μεγάλος αριθμός ρεμπετάδικων σε κάθε γειτονιά και συνοικία ετοιμάζεται να προσφέρει μοναδικές και αξέχαστες στιγμές.

Εκεί που το παλιό συναντάει το νέο, τα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης προσφέρουν παραδοσιακούς μεζέδες, άφθονο κρασί και, κυρίως, ζωντανή μουσική και διάθεση για παρέα, χορό και γλέντι μέχρι το ξημέρωμα. Γίνετε κι εσείς μέρος αυτής της παρέας, παραμερίστε κάθε έγνοια και προβληματισμό και ζήστε στους νυχτερινούς παλμούς της πόλης . Ένα ρεμπεταδικο σας περιμένει .


Η Θεσσαλονίκη έχει συνδέσει το όνομα της με την γνήσια διασκέδαση εδώ και πάρα πολλά χρόνια . Αυτό προσφέρουν και τα ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκης τα οποία συνδυάζουν ποιοτικό φαγητό με ζωντανή μουσική σε λαικούς και ρεμπέτικους ρυθμούς . Το κέφι φτάνει στα ύψη και ο κόσμος τιμάει τα ρεμπετάδικα εδώ και πολλά χρόνια καθώς τα μαγαζιά είναι γεμάτα συνεχώς.

ΕΞΟΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Μαγαζιά με live μουσική Θεσσαλονίκη

 

Λειτουργούν καθημερινά πολλά εξ αυτών και ολόκληρη την εβδομάδα μόνο βράδη από Σεμπτέμβριο έως και τέλη Μαίου. Είναι όλα χειμερινά κλειστά μαγαζιά με εξαίρεση ορισμένα που λειτουργούνε και καλοκαιρινούς μήνες στην περιοχή των Λαδάδικων και της πλατείας Άθωνος . Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας και να εξασφαλίσετε τραπέζι και να απολαύσετε με τη παρέα ασε τα εδέσματα συναρτήση απερίοστου κρασιού.

Χάρτης ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

Τα ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη  αποτελούν ορόσημο στη διασκεδαση της θεσσαλονίκης με ιστορία πολύ μεγάλη. Χιλιάδες κόσμου έχει διασκεδάσει είτε στο παρασκήνιο είτε στο ουράνιο τόξο και στα υπόλοιπα ρεμπετ ασκερ , ρεμπέτικο σεργιάνι (πρωην φουρνος) είτε οι Θεσσαλονικείς είτε επισκέπτες τουρίστες καθώς και παιδιά που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη από πενταήμερες εκδρομές σχολείων που έρχονται .

Τα ρεμπετάδικα διαφέρουν από εστιατόρια και μουσικοταβέρνες και συνήθως είναι σε στενάκια εκτός κέντρου σε τούμπα , δελφων και δυτικά το ρεμπέτικο σεργιάνι στο εύοσμο.  Τα ρεμπεταδικα στο κέντρο και στα λαδάδικα πηγαίνουν πιο πολύ προς μουσικοταβέρνες και δίνουν έμφαση στο φαγητό. Κυρίως στα Λαδάδικα που είναι πιο τουριστικές περιοχές .

Κάντε κράτηση για όλα τα ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκης στο 2310626571

 

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση Περισσότερα...

Σαββάτο Θεσσαλονίκη Βράδυ Μαγαζιά Νυχτερινά Εξοδος

Κοινοποίηση Περισσότερα...

Παρασκευή Νυχτερινά Εξοδος Βράδυ Μαγαζιά Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση Περισσότερα...

Search
Search

Σεπτέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση