Ακρωτήρι club Athens

akrotiri club restaurant athens
5/5 - (1 ψήφος)

Ακρωτήρι Club

Το Ακρωτήρι club, βρίσκεται στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Β5 , Άγιος Κοσμάς, Άλιμος, και αποτελεί εδώ και πάνω κάτω 15 χρόνια ένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο του Αθηναικού cLubbing τόσο το καλοκαίρι στην περιοχή της Γλυφάδας απέναντι από το χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, όσο και κατά την διάρκεια του χειμώνα στο χώρο του Baraonda στην οδό Τσόχα στους Αμπελόκηπους.Με πολλές συνεργασίες με επίλεκτες ομάδες δημοσίων σχέσεων το Akrotiri Club συγκαταλέγεται στην ελίτ των Νυχτερινών μαγαζιών της Αθήνας και το επισκέπτεται από τη Τετάρτη, μέχρι τη Κυριακή, που είναι οι ημέρες λειτουργίας του, κόσμος από την Αθήνα και όχι μόνο.

Έχουμε να κάνουμε με ένα καταπληκτικό χώρο, με πολυτελή πινελιές, διαθέτει και χώρο vip, πολλούς άνετους μεγάλους καναπέδες με τα ανάλογα τραπέζια, πολλά stands, όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει άνετα το ποτό του και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα bars για αυτούς που επιλέγουν το όρθιο. Επίσης, υπάρχει και το καταπληκτικό εστιατόριο, όπου έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εξαίσιες γεύσεις, από τα χέρια του έμπειρου μάγειρα και αυτών που είναι δίπλα του. Η είσοδος, είναι 15 ευρώ, ενώ η φιάλη, είναι 90 ευρώ στα 6 άτομα, εκτός από τις μέρες που εμφανίζεται κάποιος καλλιτέχνης, όπου η τιμή της φιάλης αλλάζει.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2103001256 , 6978469465

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (4 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση