Αμαδρυάς Αίθουσα Δεξιώσεων Θεσσαλονίκη Φίλυρο

vgainoexo
4.7/5 - (4 Ψήφοι)

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310626571 Φίλυρο

Το Αμαδρυάς είναι ένας χώρος δεξιώσεων που βρίσκεται στην καρδιά του δάσους του Φιλύρου. Σε ένα μαγευτικό μέρος,μέσα στο καταπράσινο
οι ιδιοκτήτες του Αμαδρυάς αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτόν τον εξαιρετικό χώρο με μοναδικό τους σκοπό να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.

Αμαδρυάς Αίθουσα Δεξιώσεων

Κατ’αρχήν,στο Αμαδρυάς μπορείτε να διοργανώσετε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας είτε είναι καλοκαίρι είτε είναι χειμώνας.Τον χειμώνα,ο εσωτερικός χώρος σας παραπέμπει σε παραμυθένιο πύργο και η διακόσμηση του συμπληρώνει αυτό το μοτίβο.Δίπλα στο τζάκι μπορείτε να περάσετε στιγμές γαλήνης και να ξεφύγετε τελείως από τα κλασικά κέντρα δεξιώσεων.

Η εξαιρετική κουζίνα κερδίζει τις εντυπώσεις καθώς ο σεφ δημιουργεί γεύσεις που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Η εξυπηρέτηση του προσωπικού είναι εξαιρετική και βρίσκεται στο πλάι σας ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εαν πάλι είναι καλοκαίρι και επιθυμείτε να βρίσκεστε στον εξωτερικό χώρο τότε είναι σίγουρο πως μέσα στο καταπράσινο και δίπλα στην πισίνα θα ξεχάσετε πως βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη. Και φυσικά μπορείτε να το διοργανώσετε έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιούν την πισίνα. Οι Θεσσαλονικείς επιλέγουν το Αμαδρυάς γιατί γνωρίζουν πως θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και οι ίδιοι αλλά και οι προσκεκλημένοι τους.Για αξέχαστες στιγμές επιλέξτε το Αμαδρυάς και οι εμπειρίες που θα βιώσετε θα είναι για μια ολόκληρη ζωή.

Δείτε επίσης αίθουσα δεξιώσεων Νεράιδα Jardin στο αεροδρόμιο

vgainoexo

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση