Αναχίτα Χαλάνδρι Εστιατόριο Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Αναχίτα Χαλάνδρι Εστιατόριο Αθήνα
Το εστιατόριο Περσικής κουζίνας Αναχίτα βρίσκεται στην πρωτεύσουσα της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Όντας η πρόσβαση πολύ εύκολη και γρήγορη συντελεί στο να επιλέγει το εστιατόριο μεγάλος αριθμός ατόμων  για να γευματίσει.

Ο εσωτερικός χώρος του Αναχίτα έχει διαμορφωθεί αλλά και διακοσμηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίζει στους επισκέπτες του την μακρινή Περσία.

Οι τοίχοι είναι γεμάτοι πίνακες που συμβολίζουν την Περσία αλλά και διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία εκπλήσουν ευχάριστα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό και το κόκκινο, ενώ τα βαριά έπιπλα δίνουν ακόμη περισσότερο κύρος στο Αναχίτα.

Το μενού του περσικού εστιατορίου είναι γεμάτο έντονες γεύσεις και θα μπορούσαμε να πούμε και μυρωδιές.
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κεμπάπ τζεντζέ, το οποίο είναι αρνί με σαφράν, λεμόνι και ντομάτα, χορές τε φεσεντζούν που είναι ρύζι με γλυκόξινη σάλτσα καρυδιών, πελτέ από ρόδδι αλλά και κεφτεδάκια και φυσικά κάσκε μπαντεμτζούν, το οποίο είναι μελιτζάνα τηγανιτή με καρύδια.

Για την ώρα του επιδόρπιου σας προτείνουμε παλουντέ, το οποίο είναι σορμπέ λεμόνι αλλά εντελώς διαφορετικό από ότι έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.

Το εστιατόριο Αναχίτα φροντίζει και για όλους εσάς που δεν τρώτε το κρέας. Το μενού περιέχει πιάτα που είναι καθαρά για vegeterians.

Εάν και εσείς αναζητάτε μέρη όπου θα αλλάξετε εντελώς παραστάσεις και θα δοκιμάσετε νέες γεύσεις επισκεφθείτε το εστιατόριο Αναχίτα.

Θέλετε εστιατόριο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα ρεμπετάδικα – μουσικά μεζεδοπωλεία Αθήνας…

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση