κατάλογος

APLA ELLINIKA GLIFADA

APLA ELLHNIKA GLIFADA

Το club Απλά ελληνικά bar είναι ένα από τα καλύτερα ελληνάδικα της Αθήνας, που συνδυάζει τα πολυάριθμα ξέφρενα party, με τις εμφανίσεις γνωστών τραγουδιστών στην πίστα του. Βρίσκεται Λεωφ. Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα και εδώ και αρκετά χρόνια προκαλεί ταραχή στις νύχτες μια κάνοντας τες να απογειωθούν.

Από την αρχή της εμφάνισης του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και έχει κάνει τεράστια επιτυχία, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που τρέχουν για να το επισκεφτούν.

Το club Απλά ελληνικά βρίσκεται εκεί ανανεωμένο και μας περιμένει με τρομερές εκπλήξεις που θα μας μείνουν αξέχαστες. Ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς καθώς προσφέρει ρυθμούς για όλα τα γούστα. Έχει αφήσει ιστορία με τα hot προγράμματα που μας έχει προσφέρει και θα συνεχίσει να το κάνει βέβαια. Για αυτό άλλωστε βρίσκεται στην κορυφή επειδή ξεχωρίζει.

Το απλά ελληνικά είναι ένα από τα πιο δυνατά club στα Νότια Προάστια της Αθήνας, ένα μαγαζί που ξέρει σε εβδομαδιαία βάση να μας ξεσηκώνει σε απόλυτα ελληνικούς ρυθμούς και να ανεβάζει τη θερμοκρασία πάνω στα τραπέζια. Φιλοξενεί στα live του ανερχόμενα και επιτυχημένα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και προσφέρει πολλά events που δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Η διασκέδαση μέχρι το πρωί θα είναι σίγουρη!

• Τηλέφωνα κρατήσεων: 2103001256, 6978469465 what’s up