Απλά Ελληνικά Λαδάδικα

vgainoexo
2/5 - (3 Ψήφοι)

Απλά Ελληνικά

 

Ελληνάδικο Απλά Ελληνικά

Από τα καλύτερα ελληναδικα της νυχτερινής Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Απλά ελληνικά. Πολύ διάσημο για τα πολύ οργανωμένα πάρτι που που πραγματοποιεί πάντα σε ελληνικούς ρυθμούς .

Άπλα Ελληνικά Τιμές

Ώρα προσέλευσης : 23:30

Κανονικής Φιάλης : 80 ευρώ / 6

Απλά Ελληνικά Τηλέφωνο – Κράτηση

Τηλέφωνα Κρατήσεων : 2310626571

Υπό τους ήχους των μεγαλύτερων ελληνικών επιτυχιών του έτους, καθώς και  των καλύτερων dj’s, θα χτυπήσει και πάλι κόκκινο η διασκέδαση. Το ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, όπως άλλωστε το λέει και το όνομά του, μας προσφέρει έντονες στιγμές διασκέδασης με άφθονη ελληνική μουσική κάθε μέρα από αργά το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που έχει βγει ήδη ο ήλιος. Το ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Club  θα αφήσει και πάλι εποχή στην ιστορία της νυχτερινής  διασκέδασης της πόλης. Φέτος το χειμώνα θα είναι και πάλι κοντά μας το αξεπέραστο και μοναδικό ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Club και θα μας χαρίσει μοναδικές και ατελείωτες  στιγμές διασκέδασης. Το club έρχεται να συνεχίσει όλα εκείνα που είχαν καταφέρει στον παρελθόν οι προκάτοχοί του, με αμείωτο ρυθμό επιτυχίας. Με τα πιο ανεβαστικά προγράμματα, θα χαρίσει στο κοινό του μια μοναδική σεζόν, που θα μείνει αξέχαστη σε αυτούς που ξέρουν να διασκεδάζουν στα μεγαλύτερα στέκια της Θεσσαλονίκης μέχρι το πρωί. Ένας ακόμα top προορισμός στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα μας κρατήσει συντροφιά και το φετινό χειμώνα.

Δείτε επίσης όλα τα Clubs Θεσσαλονίκη

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση