Αργώ Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Αθήνα ☎️

argo rempetadiko eikones
3.3/5 - (10 Ψήφοι)

Αργώ Ρεμπετάδικα Αθήνα
Η Αργώ είναι ένα από τα ρεμπετάδικα της Αθήνας. Κατ’ αρχήν, η τοποθεσία του μαγαζιού είναι κομβική καθώς βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την στάση του μετρό (Ανθούπολη-Θηβών) στο Περιστέρι. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως ο χώρος του μαγαζιού ανακαινίσθηκε πλήρως με σκοπό την καλύτερη διασκέδαση των θαμώνων. Βέβαια και η διακόσμηση του είναι εξαιρετική και παραπέμπει στα μαγαζιά της χρυσής εποχής του ρεμπέτικου τραγουδιού. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ φιλική και όλοι αισθάνονται άνετα από την πρώτη στιγμή. Είναι ακόμη σημαντικό να τονίσουμε πως η Αργώ διαθέτει πολυμελή ορχήστρα με μεγάλο ρεπερτόριο. Έτσι καλύπτονται όλα τα γούστα και οι επισκέπτες μένουν πάντα ικανοποιημένοι. Η Αργώ λειτουργεί κάθε Τετάρτη έως Κυριακή και κάθε βράδυ ο χορός δεν αργεί να ξεκινήσει.

Εν συνεχεία, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε και στο μενού του ρεμπετάδικου, το οποίο είναι πλούσιο. Όλα τα πιάτα δημιουργούνται με μεράκι και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εκλεκτά. Το χύμα κρασί και το τσίπουρο ρέουν άφθονα καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς. Επιπροσθέτως, η Αργώ αναλαμβάνει κάθε είδους εκδήλωση. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε όλους να διοργανώσουν μια δεξίωση σε έναν χώρο εντελώς εναλλακτικό. Επιλέξτε για την νυχτερινή σας διασκέδαση την Αργω και διασκεδάστε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

 • Τηλέφωνο κρατήσεων :  210.57.17.049
 • Δείτε επίσης

  vgainoexo

  Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

  4.2/5 - (5 Ψήφοι)

  Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

  Περισσότερα...

  vgainoexo

  Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

  4/5 - (6 Ψήφοι)

  Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

  Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

  Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

  Περισσότερα...

  vgainoexo

  Sofita Club Λαδάδικα

  4.5/5 - (2 Ψήφοι)

  Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

  Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

  Περισσότερα...

  Search

  Σύγκριση listings

  Σύγκριση