Άρωμα live bar Θεσσαλονίκη

aroma live bar thessaloniki
5/5 - (1 ψήφος)

 

Άρωμα live bar Κράτηση

 

  • Ημέρες Λειτουργίας: Τετάρτη έως Σάββατο
  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Νίκης 63
  • Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571 , 6978469465 whats up

Στην πιο κεντρική λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, την Λεωφόρο Νίκης, βρίσκεται το live bar Άρωμα. Πρόκειται για ένα μαγαζί που λειτουργεί με μοναδικό του σκοπό την διασκέδαση των θαμώνων.

Το Άρωμα άνοιξε τις πόρτες του στις 2 Απριλίου και ο κόσμος που κατέφθασε για να διασκεδάσει ήταν πολύ. Οι μέρες που το live bar λειτουργεί είναι από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο.
Το γεγονός ότι το μαγαζί αυτό βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίπλα στον Λευκό Πύργο, το καθιστά εύκολα προσβάσιμο.

Το Άρωμα live bar έχει εξαιρετική αισθητική διακόσμηση. Η σκηνή βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο ώστε να μπορούν όλοι οι επισκέπτες να απολαμβάνουν το μουσικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, πολύ ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι το Άρωμα σκοπεύει να φιλοξενήσει τόσο λαϊκούς όσο και έντεχνους καλλιτέχνες.
Με τον τρόπο αυτό θα καλυφθούν όλα τα γούστα και όλες οι μουσικές προτιμήσεις.

Οι τιμές είναι πολύ καλές και απολύτως λογικές. Άλλωστε στόχος των ιδιοκτητών είναι να ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα τους επισκέπτες. Μπορείτε να επιλέξετε είτε φιάλη είτε ένα ποτήρι κρασί. Ότι και να επιλέξετε είναι σίγουρο πως θα μείνετε πλήρως ευχαριστημένοι.

Το Άρωμα αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σας περιμένουμε όλους στην Λ. Νίκης 63.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

vgainoexo

Lightroom Club Θεσσαλονίκη SKG Τηλέφωνο

Αξιολογήστε post

Lightroom Club Θεσσαλονίκη SKG πρώην Soho Club βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα στην περιοχή όπου βρίσκεται το σιντριβάνι.

Τηλέφωνο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (2 Ψήφοι)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.2/5 - (8 Ψήφοι)

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση