Αστροφεγγιά Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Αθήνα ☎️

astrofeggia rempetadiko eikones

Αστροφεγγιά Ρεμπετάδικο Αθήνα
Η Αστροφεγγιά είναι ένα από τα ρεμπετάδικα της Αθήνας. Κατ’ αρχήν, το ρεμπετάδικο αυτό βρίσκεται κοντά σε όλους τους λάτρεις του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού εδώ και πολλά χρόνια. Οι θαμώνες του μαγαζιού είναι πολλοί και μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και περισσότεροι. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως η διακόσμηση του χώρου είναι εξαιρετική. Η πέτρα, το ξύλο αλλά και το τζάκι δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άκρως σαγηνευτική. Η Αστροφεγγιά διαθέτει μεγάλη πίστα όπου οι επισκέπτες μπορούν να χορέψουν μέχρι και τα ξημερώματα. Ακόμη, τα τραπέζια είναι κατανεμημένα με τον καλύτερο τρόπο ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν ορατότητα στην σκηνή.

Επιπροσθέτως, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην ορχήστρα της Αστροφεγγιάς. Ο Αντώνης Ρεπάνης, ο οποίος από την δεκαετία του 1960 έχει προσφέρει πολλά σε αυτούς που αγαπούν την ρεμπέτικη μουσική, βρίσκεται στην Αστροφεγγιά και χαρίζει βραδιές μοναδικές στους επισκέπτες. Πρόκειται για έναν αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή, η φωνή του οποίου δεν περνάει απαρατήρητη. Βέβαια μαζί του υπάρχουν και νεότεροι τραγουδιστές και μουσικοί. Όλοι μαζί μαγεύουν τους επισκέπτες και φροντίζουν ώστε κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κέφι να εκτοξεύεται στα ύψη. Θα αποτελούσε επίσης παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στο μενού της Αστροφεγγιάς, το οποίο είναι πλούσιο. Για την νυχτερινή σας διασκέδαση σας προτείνουμε το ρεμπετάδικο Αστροφεγγιά και σας διαβεβαιώνουμε πως θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

Τηλέφωνο Αστροφεγγιά

Για κρατήσεις : 2102010160  

Διεύθυνση :  Κόντου 5 & Πατησίων 294

3.4/5 - (16 Ψήφοι)

Δείτε επίσης

edelweiss Cafe Bar Θεσσαλονίκη 2022

edelweissCafe Bar Θεσσαλονίκη 2022 , με τις καλύτερες γεύσεις σε πολύ ποιοτικό χώρο.

edelweiss

Αξιολογήσεις Google:

4,7 / 5 αστέρια

Κατηγορία…
Αξιολογήστε post
Περισσότερα...

Aptoe Rayka Cafe Bar Θεσσαλονίκη 2022

Aptoe RaykaCafe Bar Θεσσαλονίκη 2022 , με τις καλύτερες γεύσεις σε πολύ ποιοτικό χώρο.

Aptoe Rayka

Αξιολογήσεις Google:

5,0 /…

Αξιολογήστε post
Περισσότερα...

“ΑΙΓΛΗ” 24h κρεπα-τοστ-μπουγατσα-καφε – Waffles – Pancakes- Ice Cream Cafe Bar Θεσσαλονίκη 2022

“ΑΙΓΛΗ” 24h κρεπα-τοστ-μπουγατσα-καφε – Waffles – Pancakes- Ice CreamCafe Bar Θεσσαλονίκη 2022 , με τις καλύτερες γεύσεις σε πολύ ποιοτικό χώρο.

Περισσότερα...

Join The Discussion

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση