Αστροφεγγιά Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Αθήνα ☎️

vgainoexo
3.4/5 - (16 Ψήφοι)

Αστροφεγγιά Ρεμπετάδικο Αθήνα
Η Αστροφεγγιά είναι ένα από τα ρεμπετάδικα της Αθήνας. Κατ’ αρχήν, το ρεμπετάδικο αυτό βρίσκεται κοντά σε όλους τους λάτρεις του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού εδώ και πολλά χρόνια. Οι θαμώνες του μαγαζιού είναι πολλοί και μέρα με τη μέρα γίνονται όλο και περισσότεροι. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως η διακόσμηση του χώρου είναι εξαιρετική. Η πέτρα, το ξύλο αλλά και το τζάκι δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άκρως σαγηνευτική. Η Αστροφεγγιά διαθέτει μεγάλη πίστα όπου οι επισκέπτες μπορούν να χορέψουν μέχρι και τα ξημερώματα. Ακόμη, τα τραπέζια είναι κατανεμημένα με τον καλύτερο τρόπο ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν ορατότητα στην σκηνή.

Επιπροσθέτως, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην ορχήστρα της Αστροφεγγιάς. Ο Αντώνης Ρεπάνης, ο οποίος από την δεκαετία του 1960 έχει προσφέρει πολλά σε αυτούς που αγαπούν την ρεμπέτικη μουσική, βρίσκεται στην Αστροφεγγιά και χαρίζει βραδιές μοναδικές στους επισκέπτες. Πρόκειται για έναν αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή, η φωνή του οποίου δεν περνάει απαρατήρητη. Βέβαια μαζί του υπάρχουν και νεότεροι τραγουδιστές και μουσικοί. Όλοι μαζί μαγεύουν τους επισκέπτες και φροντίζουν ώστε κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κέφι να εκτοξεύεται στα ύψη. Θα αποτελούσε επίσης παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στο μενού της Αστροφεγγιάς, το οποίο είναι πλούσιο. Για την νυχτερινή σας διασκέδαση σας προτείνουμε το ρεμπετάδικο Αστροφεγγιά και σας διαβεβαιώνουμε πως θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας νυχτερινά μαγαζιά της πόλης.

Τηλέφωνο Αστροφεγγιά

Για κρατήσεις : 2102010160

Διεύθυνση :  Κόντου 5 & Πατησίων 294

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση