Θεατρο Badminton

theatro badminton
Αξιολογήστε post

Θεατρο Badminton
Το θέατρο Badminton άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στον κόσμο το 2007. Το κτίριο αρχικά σχεδάστηκε για να φιλοξενήσει, στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004, το άθλημα badminton.

Στην πορεία και μετά το τέλος των αγώνων αποφασίστηκε να λειτουργήσει ως θέατρο. Οι μετατροπές που έγιναν στον εσωτερικό χώρο είναι εξαιρετικές και μάλιστα έχουν τοποθετηθεί τα καλύτερα μέσα τεχνολογίας. Βέβαια, το εξωτερικό του κτιρίου έχει διατηρηθεί ίδιο.

Σύμφωνα με έρευνες, το θέατρο Badminton είναι ίσως το καλύτερο αλλά και μεγαλύτερο θέατρο της Ελλάδας. Η πρόσβαση είναι εύκολη και μάλιστα ο εξωτερικός χώρος είναι πολύ μεγάλος ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλα τα ιδιωτικά οχήματα.

Οι παραστάσεις που έχουν ανέβει στην σκηνή του θεάτρου είναι μαγικές και κάθε φοά ο κόσμος που το επισκέπτεται είναι πολύς.
Τα εγκαίνια του θεάτρου έγιναν στις 31 Ιανουαρίου 2007 και η παράσταση που ανέβηκε ήταν η Swan Lake του γνωστού και πετυχημένου Matthew Bourne. Όπως γίνεται αντιληπτό η επιτυχία ήταν αναμενόμενη.

Στην σκηνή του θεάτρου Badminton ανεβαίνουν musicals του Broadway, παραστάσεις του West End, κλασικό μπαλέτο, συμφωνικές ορχήστρες από όλον τον κόσμο και άλλα πολλά.
Το θέατρο Badminton είναι επίσης αγαπητό διότι προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία σε πολύ προσιτές τιμές.

Αυτός ο τόσο σπουδαίος πολυχώρος πολιτισμού σκοπεύει να συνεχίζει να μας προσφέρει αξέχαστες στιγμές.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση