Μποέμισσα Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Αθήνα

vgainoexo
3.7/5 - (4 Ψήφοι)

Μποέμισσα Ρεμπετάδικα Αθήνα
Το ρεμπετάδικο Μποέμισσα βρίσκεται στα Εξάρχεια και εδώ και 30 χρόνια κρατάει συντροφιά στους λάτρεις της ρεμπέτικης μουσικής. Κατ’ αρχήν, το νυχτερινό αυτό μαγαζί φιλοξενεί κάθε βράδυ λειτουργίας του κόσμο κάθε ηλικίας.
Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε πως η Μποέμισσα διατίθεται και για την διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, φοιτητικών πάρτι, γενέθλια, γάμων, βαπτίσεων αλλά και χοροεσπερίδων. Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες του μαγαζιού σε κάθε τους επίσκεψη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα άκρως ψυχαγωγικό μουσικό πρόγραμμα.
Οι καλλιτέχνες έχουν εμπειρία πολλών ετών και γνωρίζουν πως να προσφέρουν στιγμές απόλυτης διασκέδασης. ο Δημήτρης Λεμπέσης και ο Χρήστος Μέρτηκας θα αναλάβουν να σας προσφέρουν μαγικές βραδιές.

Εν συνεχεία, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στην αισθητική του χώρου, η οποία είναι καλαίσθητη. Τα διακοσμητικά στοιχεία μαγνητίζουν από την πρώτη στιγμή τα βλέμματα.
Είναι χρήσιμο να τονιστεί επίσης πως η Μποέμισσα διαθέτει και κουζίνα. Το μενού όντας πλούσιο δίνει στους επισκέπτες την δυνατότητα επιλογής.
Ακόμη, οι τιμές του ρεμπετάδικου είναι προσιτές και μάλιστα η προσφορά που έχει με 15 ευρώ το άτομο  συντέλεσε στο να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο. Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει ποικιλία κρεάτων και απεριόριστα χύμα κρασί.
Η Μποέμισσα σας προσκαλεί και σας εγγυάται πως θα διασκεδάσετε όσο ποτέ άλλοτε.

Τηλέφωνο Μποέμισσα

Διεύθυνση : Σολωμού 13-15, Εξάρχεια, Αθήνα

Τηλέφωνο :  2103843836, 2103838803

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση