Μπριζολάκια Παγιάρ Γλυφάδα Εστιατόριο Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Μπριζολάκια Παγιάρ Γλυφάδα Εστιατόριο Αθήνα
Τα Μπριζολάκια Παγιάρ είναι ένα νέο εστιατόριο στην πόλη της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Γλυφάδα. Η κουζίνα του εστιατορίου είναι παραδοσιακή και μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο ψήνονται τα κρέατα είναι στα κάρβουνα.

Βέβαια καθοριστικό ρόλο στην γεύση των κρεάτων παίζει και η μαρινάδα. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν οι σεφ για την παρασκευή των φαγητών είναι εκλεκτά και πρώτης ποιότητας.

Οι σαλάτες είναι εξίσου νόστιμες με τα κυρίως πιάτα. Το γεγονός ότι κόβονται την ώρα της παραγγελίας συντελεί στο να είναι φρέσκες και ζουμερές.
Τα ορεκτικά του εστιατορίου Μπριζολάκια Παγιάρ είναι επίσης νόστιμα και γευστικά.

Το εστιατόριο Τα Μπριζολάκια στεγάζεται σε έναν πολύ όμορφο χώρο. Ο χώρος αυτός είναι διακοσμημένος προσεκτικά και η εσωτερική αρχιτεκτονική κλέβει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τα τραπέζια είναι μεγάλα και το γεγονός ότι είναι φτιαγμένα από καθαρό ξύλο προσθέτουν ακόμη περισσότερο κύρος στο εστιατόριο.
Ο φωτισμός με την σειρά του συντελεί στην δημιουργία μιας πολύ ειδυλλιακής ατμόσφαιρας. Σε κάθε τραπέζι ξεχωριστά υπάρχει φαναράκι, το οποίο προσδίδει ρομαντισμό.

Μίας σας επίσκεψη στα Μπριζολάκια Παγιάρ αρκεί για να λατρέψετε τον χώρο και το φαγητό. Σας περιμένουμε όλους σε αυτό το εστιατόριο που ήδη έχει κλέψει τις καρδιές των Αθηναίων.

Θέλετε εστιατόριο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα ρεμπετάδικα – μουσικά μεζεδοπωλεία Αθήνας…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση