Δια Ταύτα Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Δια Ταύτα Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Το Δια ταύτα είναι ένα από τα εστιατόρια της Πλατείας Άθωνος. Η Πλατεία Άθωνος βρίσκεται δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους και ο κόσμος που επισκέπτεται καθημερινά τα εστιατόρια της περιοχής είναι πολύς.

Από τα καλύτερα και πιο φημισμένα εστιατόρια της περιοχής είναι το Δια ταύτα. Πρόκειται για ένα μαγαζί που δίνει βαρύτητα στην ελληνική κουζίνα. Το κάθε πιάτο ετοιμάζεται με πολύ αγάπη και μεράκι και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά εξαιρετικό.

Τα υλικά είναι ελληνικής προελεύσεως καθώς οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Δια Ταύτα πιστεύουν πως τα ελληνικά προϊόντα είναι τα καλύτερα.
Το εστιατόριο Δια Ταύτα έχει και πολύ όμορφη διακόσμηση.

Τα χρώματα που επικρατούν είναι το μπεζ, το πορτοκαλί και φυσικά το λευκό. Το κόκκινο τούβλο στον εσωτερικό χώρο αφήνει το δικό του στίγμα. Στους τοίχους υπάρχουν πολλές φωτογραφίες αλλά και κολάζ της Θεσσαλονίκης. Τα μουσικά ακούσματα είναι λαϊκά και ρεμπέτικα.

Το Δια Ταύτα, κάθε μέρα αλλά και τα Σαββατοκύριακα φιλοξενεί μουσικούς που χαρίζουν υπέροχες στιγμές στους θαμώνες. Το μουσικό πρόγραμμα ξεκινάει καθημερινά στις 20:30 και το κέφι φθάνει στα ύψη.

Στο εστιατόριο θα περάσετε όμορφες στιγμές, θα δοκιμάσετε εύγευστα πιάτα και φυσικά θα πιείτε καλό κρασί ή και τσίπουρο. Οι τιμές του Δια Ταύτα δεν χρειάζεται να σας απασχολούν καθώς είναι πολύ καλές.

Δια Ταύτα Τιμές

  • Διεύθυνση:
    Βατικιώτη 6 – 8, Πλατεία Αθωνος, Θεσσαλονίκη
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά:12:00 – 02:00
  •  Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση