Διπλόχορδο Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Αθήνα ☎️

vgainoexo
4/5 - (5 Ψήφοι)

Διπλόχορδο Ρεμπετάδικο Αθήνα
Στην Αθήνα, στην Λεωφόρο Γαλατσίου, βρίσκεται το ρεμπετάδικο Διπλόχορδο. Αρχικά, το Διπλόχορδο λειτουργεί σε ένα νεοκλασικό κτίριο, στον πρώτο όροφο. Η διακόσμηση του εσωτερικού χώρου είναι πολύ όμορφη και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη πίστα όπου οι επισκέπτες μπορούν να χορέψουν. Επιπροσθέτως, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το ρεμπετάδικο ανοίγει τις πόρτες του κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και ο κόσμος που το επισκέπτεται είναι κάθε φορά πολύς. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Χρήστο Παπαδόπουλο αλλά και τον Γιώργο Σαρρή ενώ κάθε Κυριακή μεσημέρι την σκυτάλη παίρνουν οι Λαλητάδες με παραδοσιακή μουσική. Το μουσικό πρόγραμμα περιέχει τόσο παλιά όσο και καινούργια τραγούδια, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό όλα τα γούστα.

Εν συνεχεία, πρέπει να τονίσουμε πως το Διπλόχορδο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 220 άτομα καθώς η χωρητικότητα του είναι πολύ μεγάλη. Στο ρεμπετάδικο οι θαμώνες μπορούν να γευματίσουν αλλά και να απολαύσουν χύμα ή εμφιαλωμένο κρασί. Δεν πρέπει ακόμη να ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως στο Διπλόχορδο μπορείτε να διοργανώσετε κάθε είδους εκδήλωση ή συνεστίαση. Το έμπειρο προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει με τον πιο σωστό τρόπο και είναι σίγουρο πως θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας. Όσον αφορά τις τιμές, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου διότι το Διπλόχορδο προσφέρει ποιοτική διασκέδαση σε πολύ φιλικές τιμές.

Τηλέφωνο Διπλόχορδο

 

  • Τηλέφωνο κρατήσεων :  2102283863

 

Διεύθυνση : Λεωφ. Γαλατσίου και Αγίας Λαύρας 13, Πατήσια

Ωράριο Λειτουργίας : Παρασκευή-Κυριακή

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση