Φωλιά του Κόκκορα Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

folia tou kokkora
4.5/5 - (2 Ψήφοι)
Η τιμή διαφέρει και είναι από  15 για κάθε σχήμα Μπείτε να ενημερωθείτε περισσότερα για το φοιτητικό καθώς και κράτηση.Η τιμή διαφέρει και είναι από  15 για κάθε σχήμα Μπείτε να ενημερωθείτε περισσότερα για το φοιτητικό καθώς και κράτηση.Η φωλιά του κόκκορα Τηλέφωνο τιμές.φωλιά του κόκκορα ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη 2022 .Η φωλιά του κόκκορα ρεμπετάδικο ξεκινάει για την φετινή σεζόν από τις 5-11 σε έναν ανανεωμένο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

φωλιά του κόκκορα Τηλέφωνο κρατήσεων

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571Ανοιχτά Παρασκευή ΣαββάτοΕλάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ το άτομο για φαγητό ή κρασί με ορεκτικά.Ώρα προσέλευσης 23:00Λαχανά 33 περιοχή 424 ΘεσσαλονίκηΤιμή φιάλης 80 ευρώ.Η φωλια του κόκκορα είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη πολύ δημοφιλές σε φοιτητές σχολεία και όχι μόνο. Έχει ζωντανή μουσική με λαικό και ρεμπέτικο πρόγραμμα και πίστα για χωρό.Με ιστορία πάνω από 30 χρόνια το ρεμπετάδικο φωλιά του κοκκορα είναι συνώνυμο της διασκέδασης μέχρι πρωίας . Πολύ χορός πάνω στην πίστα και σε τραπέζια συνοδείας φαγητού και ποτού έχει φιλοξενήσει πάρα πολλές σχολικές εκδρομές , φοιτητές και παντώς τύπου  κοινωνικές δεξιώσεις όλα αυτά τα χρόνια .

Φωλιά του κόκκορα Ρεμπετάδικο

Το μαγαζί μετά από πολλά χρόνια ανακαινίστηκε και υπόσχεται ποιοτικές στιγμές διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση για το μαγαζί στο  2310626571.vgainoexo vgainoexo vgainoexo vgainoexoΗ τιμή φιάλης διαφέρει από το κάθε σχήμα , μέσος όρος τιμών 15.Δείτε ποιο είναι το μουσικό σχήμα που εμφανίζεται στo Φωλιά του ΚόκκοραΗ τιμή φιάλης είναι 80ευρώ , μπείτε να ενημερωθείτε για το παρόν σχήμα την τιμή Φωλιά του ΚόκκοραΗ τιμή στο μπαρ είναι από 15   ευρώ στο Φωλιά του Κόκκορα  για την τιμή εισόδου.Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 2310626571 για το Φωλιά του ΚόκκοραΤο μπουκάλι είναι 80 ευρώ  Φωλιά του Κόκκορα , Δείτε περισσότερα για το σχήμα.
Η οδός για το το μαγαζί Φωλιά του Κόκκορα είναι 26 Οκτωμβρίου.
Η ώρα προσέλευσης για το Φωλιά του Κόκκορα είναι 23:00.Δείτε ποιος εμφανίζεται τώρα στο μαγαζί Φωλιά του Κόκκορα Θεσσαλονίκη και κάντε κράτηση άμεσα.Δείτε ποιος τραγουδάει στο μαγαζί για το παρόν σχήμα της νέας σεζόν και κάντε κράτηση για το σχήμαΗ τιμή διαφέρει και είναι από  15 για κάθε σχήμα Μπείτε να ενημερωθείτε περισσότερα για το φοιτητικό καθώς και κράτηση.

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.5/5 - (2 Ψήφοι)
Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (4 Ψήφοι)
Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)
Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση