Φωλιά του Κόκκορα Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

folia tou kokkora
Η τιμή διαφέρει και είναι από  15 για κάθε σχήμα Μπείτε να ενημερωθείτε περισσότερα για το φοιτητικό καθώς και κράτηση.
5/5 - (1 vote)
Η τιμή διαφέρει και είναι από  15 για κάθε σχήμα Μπείτε να ενημερωθείτε περισσότερα για το φοιτητικό καθώς και κράτηση.
5/5 - (1 vote)
Η φωλιά του κόκκορα Τηλέφωνο τιμές. φωλιά του κόκκορα ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη 2022 . Η φωλιά του κόκκορα ρεμπετάδικο ξεκινάει για την φετινή σεζόν από τις 5-11 σε έναν ανανεωμένο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

φωλιά του κόκκορα Τηλέφωνο κρατήσεων

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571 Ανοιχτά Παρασκευή Σαββάτο Ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ το άτομο για φαγητό ή κρασί με ορεκτικά. Ώρα προσέλευσης 23:00 Λαχανά 33 περιοχή 424 Θεσσαλονίκη Τιμή φιάλης 80 ευρώ. Η φωλια του κόκκορα είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη πολύ δημοφιλές σε φοιτητές σχολεία και όχι μόνο. Έχει ζωντανή μουσική με λαικό και ρεμπέτικο πρόγραμμα και πίστα για χωρό. Με ιστορία πάνω από 30 χρόνια το ρεμπετάδικο φωλιά του κοκκορα είναι συνώνυμο της διασκέδασης μέχρι πρωίας . Πολύ χορός πάνω στην πίστα και σε τραπέζια συνοδείας φαγητού και ποτού έχει φιλοξενήσει πάρα πολλές σχολικές εκδρομές , φοιτητές και παντώς τύπου  κοινωνικές δεξιώσεις όλα αυτά τα χρόνια .

Φωλιά του κόκκορα Ρεμπετάδικο

Το μαγαζί μετά από πολλά χρόνια ανακαινίστηκε και υπόσχεται ποιοτικές στιγμές διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση για το μαγαζί στο  2310626571. vgainoexo vgainoexo vgainoexo vgainoexo Η τιμή φιάλης διαφέρει από το κάθε σχήμα , μέσος όρος τιμών 15. Δείτε ποιο είναι το μουσικό σχήμα που εμφανίζεται στo Φωλιά του Κόκκορα Η τιμή φιάλης είναι 80ευρώ , μπείτε να ενημερωθείτε για το παρόν σχήμα την τιμή Φωλιά του Κόκκορα Η τιμή στο μπαρ είναι από 15   ευρώ στο Φωλιά του Κόκκορα  για την τιμή εισόδου. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 2310626571 για το Φωλιά του Κόκκορα Το μπουκάλι είναι 80 ευρώ  Φωλιά του Κόκκορα , Δείτε περισσότερα για το σχήμα.
Η οδός για το το μαγαζί Φωλιά του Κόκκορα είναι 26 Οκτωμβρίου.
Η ώρα προσέλευσης για το Φωλιά του Κόκκορα είναι 23:00. Δείτε ποιος εμφανίζεται τώρα στο μαγαζί Φωλιά του Κόκκορα Θεσσαλονίκη και κάντε κράτηση άμεσα. Δείτε ποιος τραγουδάει στο μαγαζί για το παρόν σχήμα της νέας σεζόν και κάντε κράτηση για το σχήμα Η τιμή διαφέρει και είναι από  15 για κάθε σχήμα Μπείτε να ενημερωθείτε περισσότερα για το φοιτητικό καθώς και κράτηση.
5/5 - (1 vote)

Δείτε επίσης

Phyllo Cafe Bar Θεσσαλονίκη 2022

PhylloCafe Bar Θεσσαλονίκη 2022 , με τις καλύτερες γεύσεις σε πολύ ποιοτικό χώρο.

Phyllo

Αξιολογήσεις Google:

4,6 / 5 αστέρια

Κατηγορία…
Αξιολογήστε post
Περισσότερα...

Ντουλάπα Cafe Bar Θεσσαλονίκη 2022

ΝτουλάπαCafe Bar Θεσσαλονίκη 2022 , με τις καλύτερες γεύσεις σε πολύ ποιοτικό χώρο.

Ντουλάπα

Αξιολογήσεις Google:

4,6 / 5 αστέρια

Κατηγορία…
Αξιολογήστε post
Περισσότερα...

7 κτήματα + (Wine Bistro) Cafe Bar Θεσσαλονίκη 2022

7 κτήματα + (Wine Bistro)Cafe Bar Θεσσαλονίκη 2022 , με τις καλύτερες γεύσεις σε πολύ ποιοτικό χώρο.

7 κτήματα...[kk-star-ratings align= Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση