Ο Γιάννης Ψαροταβέρνα Καλαμαριά εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Ο Γιάννης Ψαροταβέρνα Καλαμαριά εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Η ψαροταβέρνα Γιάννης λειτούργησε για πρώτη φορά το 1966. Η ταβέρνα, τα χρόνια εκείνα, πρόσφερε φρέσκα ψάρια τα οποία ο ίδιος ο Γιάννης Βαξεβάνης ψάρευε από τον Θερμαϊκό κόλπο. Αφού τα καθάριζε και τα έπλενε τα μαγείρευε με πολύ μεράκι και αγάπη.

Αυτός υπήρξε ένας από τους λόγους για τους οποίους η ψαροταβέρνα αυτή ήταν τόσο φημισμένη. Σήμερα, το εστιατόριο λειτουργεί υπό την επίβλεψη των γιών του, οι οποίοι έχουν επίσης μεγάλη αγάπη για τα ψάρια και γενικότερα για τα θαλασσινά.

Πλέον, τα δύο αδέρφια συνεργάζονται καθώς ο ένας προμυθεύεται ψάρια από το Βόρειο Αιγαίο και ο άλλος τα προσφέρει στους πελάτες. Οι τιμές είναι πολύ καλές καθώς στόχος των ιδιοκτητών είναι η ευχαρίστηση των επισκεπτών.

Τα φράσκα ψάρια συνοδεύονται υπέροχα με τις ολόφρεσκιες σαλάτες. Στο τέλος του γεύματος σας μπορείτε να δοκιμάσετε τα σπιτικά γλυκά που ετοιμάζει το εστιατόριο Γιάννης.

Η ψαροταβέρνα Γιάννης θέλοντας να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο έχει δημιουργήσει μία προσφορά. Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει 500γρ. ψάρια, 2 σαλάτες ανά άτομο και φυσικά επιδόρπιο. Η τιμή της προσφοράς είναι 12 ευρώ κατά άτομο.

Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για μια εξαιρετική και πολύ οικονομική επιλογή για όλους εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε φρέσκο ψάρι αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Μην αργείτε. Επισκεφθείτε και εσείς την ψαροταβέρνα Γιάννης, στην Καλαμαριά.

Ψαροταβέρνα Γιάννης Τιμές

 •  Διεύθυνση:
  Κουντουριώτου 25, Καλαμαριά
 •  Ώρες Λειτουργίας:
  Δευτέρα έως Σάββατο 12.00 – 24.00
  Κυριακή 12.00 – 18.00
 •  Ιδιωτικό Parking:
  Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση