Γλεντάδικα Μουσικοταβέρνες Θεσσαλονίκη Χειμώνας

vgainoexo
4.7/5 - (4 Ψήφοι)

Τα γνωστά γλεντάδικα Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Ξεκινάνε το πρόγραμμα τους νωρίς από αυτόν το Σεπτέμβριο του 2023. Το Θεσσαλονίκη ανοίγει στις 28 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του σε ενα ανατρεπτικό πρόγραμμα που περιέχει πολύ ποιοτικό φαγητό. Μπορείτε να το επισκεφτείτε από τις 22:00 για να γευτείτε τις φανταστικές του γεύσεις σε ένα ανανεωμένο χώρο που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το Παρασκήνιο Live είναι ένα ακόμα μεγάλο μαγαζί χωητικότητας 600 θεσεων το οποίο είναι γνωστό για τις φοιτητικές του βραδιές κάθε Τετάρτη και Πέμπτη που με 5 μολις ευρώ μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας. Το μαγαζί λειτουργεί κάθε Τετάρτη με Σαββάτο . Τις μέρες Παρασκευή Σαββάτο είναι στα 12 ευρώ και 15 αντίστοιχα με απεριόριστο κρασί και φαγητό . Μπορείτε να κάνετε κράτηση δωρεάν και να απολαύσετε το νέο μουσικό σχήμα του μαγαζιού το οποίο δε έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα ένα γνωστό μαγαζί με παραδοσιακό ρεμπέτικο ύφος είναι το Ρεμπέτικο Σεργιάνι το οποίο λειτουργεί κάθε Παρασκευή Σαββάτο και τραγουδάει ο Αγάθωνας . Κλασικό ρεμπετάδικο το οποίο έχει ιστορία πολλών χρόνων στη περιοχή του Εΰόσμο έχουν τραγουδήσει πάρα πολλοί καλλιτέχνες όπως είναι η Μαριώ και Ανταμ Αμαν και πολλοί άλλοι γνωστοί ρεμπέτες. Το μαγαζί έχει ποιοτικό φαγητό το οποίο δε έχει να ζηλέψει τις ταβέρνες που υπάρχουν Θεσσαλονίκη. Το μαγαζί έχει μεγαλώσει σε χωρητικότητα και χωράει περίπου τα 400 άτομα και είναι ιδανικό για εκδηλώσεις κοινωνικές ή για κράτηση μεμονομένη για να περάσετε όμοργα εσείες και η παρέα σας.

Τελευτάια επιλογή είναι το ρεμπέτ ασκέρ το όποίο έχει ιστορία 25 ετών και είναι γνωστό σε όλους του φοιτητές της Θεσσαλονίκης και όχι μονο οι οποοίοι σπεύδουν να το απολαύσουν από κοντά με φαγητό το οποίο είναι απεριόριστο με απεριόριστο κρασι.
Όλα τα μαγαζιά προσφέρουν απεριόριστο κρασί και ζεστά ορεκτικά και πάντα απεριόριστα. Τα μαγαζιά βρίσκονται συνήθως σε στενάκια και όχι σε κεντρικούς δρόμους ή στο κέντρο , και αυτό είναι που τα χαρακτηρίζει και τα κάνει μοναδικά.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση