Ιωάννινα Μπουζούκια

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Ιωάννινα Μπουζούκια

Η πόλη των Ιωαννίνων τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί πλήθος φοιτητών οι οποίοι έχουν δώσει ένα άλλο αέρα στην πόλη.   Τα Ιωάννινα είναι μία πόλη ιδιαίτερα ειδυλιακή και οι επισκέπτες της μένουν πάντα πλήρως ικανοποιημένοι τόσο από την φιλοξενία των ντόπιων όσο και από την ζωηρή ζωή της πόλης.   Εν συνεχεία, πρέπει να τονίσουμε πως τα μπουζούκια των Ιωαννίνων είναι γνωστά σε όλους διότι προσφέρουν διασκέδαση και δίνουν την ευκαιρία σε όλους να περάσουν όμορφες στιγμές και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.   Τα γνωστά και πολυσύχναστα μπουζούκια
των Ιωαννίνων είναι το “Vips live”, το “Αβανταζ” και το “Exodus live”.   Πρόκειται για νυχτερινά κέντρα που κάθε βράδυ λειτουργίας τους οι θαμώνες κατακλύζουν τον χώρο.
Τα μουσικά σχήματα που βρίσκονται στα μπουζούκια είναι όλα υπέροχα και οι φωνές των καλλιτεχνών εξαιρετικές.   Τα λουλούδια κατα την διάρκεια της νύχτας γεμίζουν την πίστα και ταυτόχρονα οι αιθέριες παρουσίες μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις χορευτικές τους φιγούρες.   Επιπλέον, το κλίμα και η ατμόσφαιρα των νυχτερινών μαγαζιών έχει δημιουργηθεί με πολύ προσοχή και λεπτομέρεια έτσι ώστε όλοι οι θαμώνες να μένουν πλήρως ικανοποιημένοι.   Στα Ιωάννινα η διασκέδαση ξεκινάει από νωρίς το απόγευμα και κορυφώνεται στα  μπουζούκια όπου ο χορός δεν σταματάει παρά μόνον τα ξημερώματα.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια  με τα σχήματα τους

Για τις διαθέσιμες πίστες Θεσσαλονίκη δείτε τα σχήματα εδω…

Για τις διαθέσιμες πίστες Αθήνα δείτε τα σχήματα εδώ…

Ιωάννινα Μπουζούκια video

 

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση