Καστοριά Μπουζούκια

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

 

Καστοριά Μπουζούκια

Η Καστοριά βρίσκεται στην Δυτική Μακεδονία και είναι μία αρκετά πυκνοκατοικημένη πόλη.  Οι φοιτητές της πόλης είναι πολλοί και δίνουν άλλον αέρα στην πόλη.   Ομως και οι μόνιμοι κάτοικοι της Καστοριάς στηρίζουν την πόλη τους,τόσο την αγορά της οσο και την νυχτερινή της ζωή.
Τα μπουζούκια της Καστοριάς είναι στέκι των περισσότερων κατοίκων διότι προσφέρουν διασκέδαση και ζωντανή μουσική σε πολύ προνομιακές τιμές.  Οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών αντιλαμβάνονται πως η χώρα μας περνάει  δύσκολες οικονομικές στιγμές και γι’αυτό προσφέρουν απλόχερα το κέφι σε όσους το έχουν ανάγκη χωρίς όμως να τους επιβαρύνουν οικονομικά.
Τα μπουζούκια της Καστοριάς κάθε βράδυ που λειτουργούν σγκεντρώνουν πλήθος κόσμου.   Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε πως οι καλλιτέχνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα διαθέτουν εξαιρετική φωνή αλλά φυσικά είναι και ευπαρουσίαστοι.   Στην Καστοριά οι επισκέπτες διασκεδάζουν με την ψυχή τους και ο λουλουδοπόλεμος δεν σταματά παρά μόνο το πρωί.  Το κέφι δεν σταματά λεπτό όπως επίσης και ο χορός και οι αιθέριες παρουσίες δίνουν τον καλύτερο τους ευατό.   Εν συνεχεία είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο  πιο αγαπημένο μαγαζί των κατοίκων της Καστοριάς που δεν είναι άλλο από το “Acroama live” το  οποίο και φημίζεται για την απόλυτη διασκέδαση που προσφέρει. Δοκιμάστε και εσείς να περάσετε τα βράδια σας στα μπουζούκια της Καστοριάς και δεν θα το μετανιώσετε.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια  με τα σχήματα τους

Για τις διαθέσιμες πίστες Θεσσαλονίκη δείτε τα σχήματα εδω…

Για τις διαθέσιμες πίστες Αθήνα δείτε τα σχήματα εδώ…

Καστοριά Μπουζούκια video

 

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση