Κατευθείαν στο Ψητό Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
4/5 - (2 Ψήφοι)

Κατευθείαν στο Ψητό Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Εστιατόριο Κατευθείαν στο ψητό

Σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης, το Πανόραμα, βρίσκεται η ταβέρνα Κατευθείαν στο ψητό. Αρχικά, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο μεγάλο ατού του εστιατορίου που είναι η βεράντα. Η έκταση της φθάνει τα 350 τ.μ και τα τραπέζια είναι κατανεμημένα με τον πιο σωστό τρόπο. Επιπλέον, τα όμορφα φυτά διακοσμούν τον χώρο και αποτελούν μία μικρή όαση.

Εν συνεχεία, η θέα είναι μοναδική καθώς φαίνεται ολόκληρη η Θεσσαλονίκη και τις απογευματινές ώρες το ηλιοβασίλεμα είναι μαγευτικό. Η κουζίνα του εστιατορίου Κατευθείαν στο ψητό είναι μεσογειακή και τα κρεατικά έχουν την τιμητική τους. Όλα τα προϊόντα είναι ελληνικά και εκλεκτής ποιότητας και οι σαλάτες φτιάχνονται με τα πιο φρέσκα υλικά. Το εστιατόριο λειτουργεί εδώ και 45 χρόνια και γνωρίζει πολύ καλά πως να περιποιείται τους επισκέπτες του. Ακόμη, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως στο εστιατόριο Κατευθείαν στο ψητό μπορείτε να διοργανώσετε κάθε είδους εκδήλωση όπως την δεξίωση του γάμου σας ή του αρραβώνα σας αλλά και επαγγελματικά δείπνα. Η χωρηρικότητα του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου είναι 600 τ.μ και είναι διαμορφωμένα με τρόπο ώστε να προφέρουν στιγμές απόλαυσης. Μία φορά αρκεί για να αγαπήσετε και εσείς το εστιατόριο Κατευθείαν στο ψητό.

 

Πληροφορίες εστιατόριο Κατευθείαν στο ψητό

  • Διεύθυνση : Αναλήψεως 50, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη
  • Κουζίνα : μεσογειακή, κρεατικά
  • Ωράριο λειτουργίας : Ανοιχτά από τη 13:00

Θέλετε Φαγητό με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Φωτογραφίες εστιατόριο Κατευθείαν στο ψητό

Κατευθείαν στο Ψητό Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Κατευθείαν στο Ψητό Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Κατευθείαν στο Ψητό Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

 

Κατευθείαν στο Ψητό Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Δείτε επίσης όλα τα :
Εστιατόρια Θεσσαλονίκη

Ταβέρνες Θεσσαλονίκη

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση