Κιουρντί Μεζέ Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
4/5 - (2 Ψήφοι)

Κιουρντί Μεζέ Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη 

Κιουρντί Μεζέ Θεσσαλονίκη

Το Κιουρντί Μεζέ τα τελευταία 9 χρόνια μας προσφέρει απλόχερα υπέροχα μεσημέρια και μοναδικές βραδιές.  Η τοποθεσία του είναι πολύ κεντρική καθώς βρίσκεται στην Λαμπράκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ρεμπετάδικο Κιουρντί Μεζέ

Η ατμόσφαιρα του μαγαζιού παραπέμπει τους επισκέπτες του σε παραδοσιακό χωριό και την διακόσμηση έχουν επιμεληθεί έμπειροι διακοσμητές έτσι ώστε το  αποτέλεσμα να ικανοποιεί όλους τους θαμώνες.  Το μενού του Κιουρντί Μεζέ το έχουν αναλάβει έμπειροι σεφ οι οποίοι δίνουν
βαρύτητα στις ελληνικές γεύσεις και τα ελληνικά προϊόντα. Επιπλεόν, από την Πέμπτη έως και το Σάββατο το βράδυ υπάρχει μουσική ορχήστρα για την καλύτερη διασκέδαση σας.
Η μεγάλη γκάμα των τραγουδιών καλύπτει όλα τα γούστα και το κέφι από νωρίς ανάβει.
Ολοι μαζί θα τραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια, όπως παλιά αλλά και νεότερα λαϊκά, ρεμπέτικα, παραδοσιακά ακόμη και νησιώτικά.
Ο χορός είναι αναμενόμενος και η διασκέδαση
κάθε φορά εκτοξεύεται στα ύψη.  Οι τιμές είναι πολύ φιλικές και προσιτές και έτσι το Κιουρντί Μεζέ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους Θεσσαλονικείς αλλά και τους φοιτητές να περάσουν καλά χωρίς περαιτέρω τύψεις.  Οι θαμώνες της μουσικής ταβέρνας έχουν να πούν μόνο τα καλύτερα τόσο για το περιβάλλον και την εξυπηρέτηση όσο και για τα υπέροχα εδέσματα.  Η φιλοξενία του Κιουρντί Μεζέ είναι εξαιρετική και αξίζει να την αισθανθούμε όλοι.

Κιουρντί Μεζέ video

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

5/5 - (1 ψήφος)

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση