Κιβωτός Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Αθήνα ☎️

vgainoexo
3.4/5 - (7 Ψήφοι)

Κιβωτός Ρεμπετάδικα Αθήνα
Η Κιβωτός είναι το ρεμπετάδικο με την μεγαλύτερη ίσως επισκεψιμότητα στην Αθήνα. Κατ’ αρχήν, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου. Οι ιδιοκτήτες ήθελαν το μαγαζί να μοιάζει με τα αντίστοιχα νυχτερινά μαγαζιά της δεκαετίας του ’70.
Το πάλκο βρίσκεται κατά μήκος του τοίχου έτσι ώστε όλοι οι θαμώνες να μπορούν να παρακολουθούν τους καλλιτέχνες. Εν συνεχεία, τα χρώματα είναι γήινα δημιουργώντας μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα.
Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε πως η Κιβωτός διαθέτει αξιόλογους μουσικούς καλλιτέχνες. Ο Γιώργος Σταυρούλιας και η Μαρίνα Ζαφειρίου είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες του μουσικού σχήματος.
Η μουσική τους παιδεία παίζει καθοριστικό ρόλο στην τέλεση του προγράμματος.

Επιπροσθέτως, είναι χρήσιμο να τονιστεί πως το μουσικό πρόγραμμα ξεκινάει με ελαφρολαϊκά και έντεχνα τραγούδια ενώ στην πορεία τα βαριά λαϊκά αλλά και τα παραδοσιακά παίρνουν την σκυτάλη.
Οι επισκέπτες γίνονται μια μεγάλη παρέα και όλοι μαζί χορεύουν και τραγουδούν. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ακόμη να αναφέρουμε πως οι θαμώνες είναι κάθε ηλικίας καθώς το ρεμπετάδικο Κιβωτός απευθύνεται σε όλους.
Η Κιβωτός διαθέτει και κρύα πιάτα τα οποία συνοδεύουν το κρασί και την ρετσίνα. Στο ρεμπετάδικο Κιβωτός η διασκέδαση είναι το μόνο επακόλουθο της κάθε βραδιάς.

Τηλέφωνο Κιβωτός

Πλ. Αγ. Ιωάννου 11, Δάφνη

Τηλέφωνο κρατήσεων :  210 9023488

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση