Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκη

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Λευκός Πύργος

Ο Λευκός Πύργος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη καθώς είναι στην Λεωφόρο Νίκης και μόλις πέντε λεπτά από την Πλατεία Αριστοτέλους. Κατ’ αρχήν, ο Λευκός Πύργος είναι ένα έργο Οθωμανικής κατασκευής το οποίο κατά την διάρκεια των αιώνων έχει χρησιμοποιηθεί ως κατάλυμα για την φρουρά των Γενίτσαρων, ως φυλακή για τους θανατοποινίτες ενώ σήμερα είναι μουσείο και ένα από τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης. Η ιστορία του Λευκού Πύργου είναι μεγάλη και οι επισκέπτες ανακαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια της κατά την διάρκεια της περιήγησης τους στο μουσείο που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου. Είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως τα τελευταία χρόνια η επισκεψιμότητα στο ιστορικό αυτό κτίριο είναι μεγάλη και μέρα με τη μέρα όλο και αυξάνεται.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ιστορία της Θεσσαλονίκης και σε κάθε όροφο του Λευκού Πύργου υπάρχει και κάτι ξεχωριστό που αξίζει να ανακαλύψετε. Όσον αφορά την θέα από τον έκτο όροφο του μνημείου, έχουμε να πούμε πως είναι μαγευτική και το βλέμμα σας θα αγκαλιάσει όλον τον Θερμαϊκό. Ο Λευκός Πύργος είναι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα μνημεία της συμπρωτεύουσας αλλά και ένα από τα αξιοθέατα της και γι’ αυτό άλλωστε θεωρείται και το σήμα κατατεθέν της πόλης.

Δείτε επίσης:

Oλες τις διαθέσιμες πίστες Θεσσαλονίκης με τα ενεργά σχήματα…
Tα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση