Μαγιοπούλα Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Αθήνα

Magiopoula eikones
4/5 - (4 Ψήφοι)

Μαγιοπούλα Ρεμπετάδικα Αθήνα

Η Μαγιοπούλα είναι ένα ρεμπετάδικο το οποίο βρίσκεται στην Καισαριανή, στην Αθήνα. Η τοποθεσία του νυχτερινού κέντρου είναι κομβική και η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη. Αρχικά, η Μαγιοπούλα προσφέρει βραδιές γεμάτες χορό, τραγούδι και διασκέδαση.
Επίσης, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως το ρεμπετάδικο Μαγιοπούλα διαθέτει έμπειρους και πολύ καταξιωμένους καλλιτέχνες, οι οποίοι παρουσιάζουν ένα άκρως ψυχαγωγικό μουσικό πρόγραμμα.
Τα τραγούδια που ερμηνεύουν είναι λαϊκά, ρεμπέτικα, σμυρναίικα, παραδοσιακά και άλλα πολλά. Με τον τρόπο αυτό καλύπτονται όλα τα γούστα και οι θαμώνες μένουν πλήρως ικανοποιημένοι.
Οι θαμώνες χορεύουν και διασκεδάζουν με την ψυχή τους κάθε βράδυ λειτουργίας της Μαγιοπούλας.

Εν συνεχεία, είναι σημαντικό να αναφερθούμε και στην διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου, η οποία είναι εξαιρετική. Το πάλκο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα τραπέζια και έτσι οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάζουν από κοντά τους καλλιτέχνες.
Βέβαια, υπάρχει και πίστα όπου οι θαμώνες  χορεύουν μέχρι πρωίας. Η πολυτέλεια του χώρου είναι εμφανής και τα διακοσμητικά στοιχεία είναι αυτά που κεντρίζουν την προσοχή.
Επιπροσθέτως, η ηχητική κάλυψη πραγματοποιείται με τελευταίας τεχνολογίας μέσα. Είναι χρήσιμο να τονιστεί ακόμη πως οι τιμές είναι πολύ καλές και δύσκολα μπορούν να συγκριθούν. Σας προσκαλούμε όλους στην Μαγιοπούλα, όπου θα περάσουμε καταπληκτικές βραδιές.

Τηλέφωνο Μαγιοπούλα

Διεύθυνση :  Οδεμησίου , Καισαριανή

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση