Μύκονος Ξενοδοχεία

vgainoexo
Αξιολογήστε post

 

Ξενοδοχεία Μύκονος

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο πολυσύχναστα νησιά της Ελλάδας. Κατ’αρχήν, βρίσκεται στις Κυκλάδες και η πρόσβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ γρήγορα και εύκολα χάρη στα συχνά δρομολόγια των πλοίων.
Η χώρα της Μυκόνου είναι μαγευτκή και κάθε καλοκαίρι τόσο οι ξένοι τουρίστες όσο και οι Ελληνες απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.  Επιπλέον, η Μύκονος διαθέτει πολλές παραλίες και έτσι οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάλογα με την διάθεση τους, είτε πιο ήρεμες παραλίες είτε πιο “ζωντανές”.
Εν συνεχεία, η Μύκονος διαθέτει και πολλά ξενοδοχεία δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να επιλέξουν ανάλογα με το γούστο τους.   Κάποια πολύ γνωστά ξενοδοχεία είναι το “Rocabella Mykonos Art hotel spa”, το “Hotel Jazon”, το “Milena hotel”, το “Myconian Ambassador Hotel & Thalasso Spa Center”, το “Vencia Hotel” και φυσικά πολλά ακόμη.  Ολα τα ξενοδοχεία έχουν το Μυκονιάτικο στυλ και το λευκό και μπλέ χρώμα είναι αυτά που κυριαρχούν.
Ακόμη, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως η Μύκονος μαγεύει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες και κάθε καλοκαίρι τα ξενοδοχεία σφίζουν από τον κόσμο που καταφθάνει στο μαγευτικό αυτό νησί.  Η φιλοξενία είναι εξαιρετική και οι άνθρωποι της Μυκόνου γνωρίζουν πως να ευχαριστήσουν τους τουρίστες.   Στην Μύκονο θα περάσετε τις ομορφότερες καλοκαιρινές διακοπές της ζωής σας και είναι σίγουρο πως θα θέλετε να την επισκεφτείτε ξανά και ξανά.

 

Για εκδρομές Μύκονο :

Για διαθέσιμες εκδρομές δείτε ΕΔΩ

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση