Μυροβόλος Σμύρνη Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Μυροβόλος Σμύρνη Κράτηση

  • Διεύθυνση: Κομνηνών 32, Θεσσαλονίκη 546-24
  • Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 12:00 – 02:00
  •  Ιδιωτικό Parking: Όχι

Στην κεντρική στοά Μοδιάνο, στην οδό Κομνηνών, βρίσκεται το εστιατόριο Μυροβόλος Σμύρνη. Πρόκειται για ένα εστιατόριο ελληνικής αλλά και πολίτικης κουζίνας.
Το εστιατόριο αυτό έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει από το μαγαζί αυτό τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι επισκέπτες της πόλης.

Ο χώρος του εστιατορίου Μυροβόλος Σμύρνη είναι παραδοσιακός. Τα διακοσμητικά στοιχεία είναι πολύ όμορφα και ταξιδεύουν τους επισκέπτες στην παλιά Θεσσαλονίκη. Οι φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους είναι βέβαιο πως θα μαγνητίσουν τα βλέμματα σας.

Οι σεφ του εστιατορίου Μυροβόλος Σμύρνη είναι καταξιωμένοι και έχουν χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους. Αυτό τους επιτρέπει να δημιουργούν γεύσεις που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως σας στο εστιατόριο σας προτείνουμε να δοκιμάσετε χταποδάκι με μακαρόνια αλλά και την χωριάτικη σαλάτα. Τα υλικά είναι αγνά και ολόφρεσκα, όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα του εστιατορίου.

Η Μυροβόλος Σμύρνη είναι ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης. Αυτήν την φήμη, το εστιατόριο, την κέρδισε δικαιωματικά καθώς δημιουργεί πιάτα που δεν αφήνουν κανέναν ανικανοποίητο.

Βέβαια και οι τιμές παίζουν καθοριστικό ρόλο καθώς είναι πολύ λογικές για την εποχή. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν αυθεντικές πολίτικες αλλά και ελληνικές γεύσεις.

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…