Μπουάτ By Boheme Θεσσαλονίκη

vgainoexo
5/5 - (2 Ψήφοι)

Τη σκυτάλη και για τη σεζόν που ακολουθεί θα πάρει το ανανεωμένο night club Μπουάτ By Boheme. Δυναμικά και με σκοπό να κατακτήσει την κορυφή έρχεται ένα ακόμη night club που θα σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά και θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με πολύ χορό.

Το Μπουάτ By Boheme στεγάζεται στην οδό Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής 84 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο και σωστά διαμορφωμένο χώρο με τέλεια οπτικοακουστική που θα καλύψει τις απαιτήσεις όλων όσων το επισκεφθούν και θα τους χαρίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπουάτ By Boheme, ένα night club που πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να γίνει ένας από τους πιο τοπ προορισμούς στην πόλη. Σ΄ αυτό θα βοηθήσει και το άψογο προσωπικό του, που θα σας χαρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή το πιο ζεστό του χαμόγελο αλλά και οι μοναδικοί dj’s που θα φιλοξενεί κατά καιρούς και θα έχουν ετοιμάσει αξέχαστες και μοναδικές λίστες, τόσο με ελληνικά όσο και με ξένα τραγούδια, του σήμερα και του χθες.

Οι ιθύνοντες του έχουν ετοιμάσει μοναδικά parties για τους θαμώνες του, που θα σας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά με πολύ χορό και διασκέδαση μέχρι το πρωί.  Το Μπουάτ By Boheme είναι έτοιμο και έχει ανοίξει την αγκαλιά του για να σας υποδεχτεί, σε ένα μοναδικό χώρο με πολύ ωραία διαρρύθμιση και από τα ηχεία του θα παίζουν μοναδικές μελωδίες που θα απογειώσουν τα βράδια σας.

Ένας μοναδικός συνδυασμός  με πολύ χορό, πολλά και ωραία μουσικά κομμάτια, τόσο παλιά όσο και νεότερα, που έχουν μείνει χαραγμένα στις μνήμες όλων μας και θα σας χαρίσουν μοναδικές και αξέχαστες στιγμές, με τη συνοδεία καλού ποτού. Μπουάτ By Boheme, ένα night club που θα σας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά σε όσους τους αρέσει να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με καλή παρέα και πολύ χορό και ποτό. Μία εμπειρία που δε θα πρέπει να χάσει κανείς

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.3/5 - (7 Ψήφοι)
Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)
Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση