Νάξος Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Νάξος Εκδρομές

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Η τοποθεσία του είναι ιδανική και διαθέτει τοπία φυσικού κάλλους τα οποία μαγεύουν τους επισκέπτες. Αρχικά, η εκδρομή σας στην Νάξο αξίζει να συνδυαστεί με την επίσκεψη σας σε εκκλησίες, σε μοναστήρια, σε κάστρα και πύργους αλλά και σε μνημεία που έχουν μεγάλη ιστορική σημασία. Επιπλέον, στην καλοκαιρινή σας αυτή εκδρομή θα γνωρίσετε κα την τοπική κουζίνα της Νάξου. Οι ταβέρνες του νησιού χρησιμοποιούν ντόπια προϊόντα τα οποία είναι εντελώς αγνά.

Νάξος Διακοπές

Η Νάξος είναι ένα πολύ όμορφο νησί, οι ομορφιές του οποίου παρόλο που είναι άγριες μαγεύουν τους τουρίστες. Οι παραλίες της Νάξου είναι πολλές και έτσι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάλογα με την διάθεση της είτε σε πιο οργανωμένες είτε σε πιο ερημικές. Όλες τους είναι ιδιαίτερα γραφικές και τα νερά τους είναι καταγάλανα. Από τις πιο γνωστές είναι η Αγία Άννα, ο Άγιος Προκόπιες αλλά και πολλές ακόμη. Ακόμη, υπάρχουν δραστηριότητες για όλους, μικρούς και μεγάλους, όπως θαλάσσια σπορ, ποδηλασία, καταδύσεις, ιστιοπλοϊα κ.α. Η Νάξος θα σας χαρίσει τις διακοπές των ονείρων σας.

Νάξος Ταξίδια

Τόσο στην Νάξο όσο και σε πολλά ακόμη μέρη διοργανώνουμε εκδρομές που θα σας μείνουν αλησμόνητες και οι αναμνήσεις θα σας συντροφεύουν για μια ζωή. Οι τιμές μας είναι πολύ φιλικές και γι αυτό άλλωστε η συμμετοχή του κόσμου είναι τόσο μεγάλη.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

vgainoexo

MONIQ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΗΝ MARKIZ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αξιολογήστε post

Το Moniq Club είναι το must της πόλης στο πρώην Markiz .

Τηλέφωνο κρατήσεων Moniq Club 2310626571

Περιοχή κάτω από τα Λαδάδικα στο Λιμάνι.

MONIQ…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

cabaret Club

Cabaret Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τιμές Τηλέφωνο 2022

Αξιολογήστε post

Το νέο club της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Cabaret και βρίσκεται στην πλατεία εμπορίου πάνω από τα Λαδάδικα . Ένα πολύ όμορφο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

ESTET ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 2022

5/5 - (1 ψήφος)

Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση