Νάξος Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Νάξος Εκδρομές

Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Η τοποθεσία του είναι ιδανική και διαθέτει τοπία φυσικού κάλλους τα οποία μαγεύουν τους επισκέπτες. Αρχικά, η εκδρομή σας στην Νάξο αξίζει να συνδυαστεί με την επίσκεψη σας σε εκκλησίες, σε μοναστήρια, σε κάστρα και πύργους αλλά και σε μνημεία που έχουν μεγάλη ιστορική σημασία. Επιπλέον, στην καλοκαιρινή σας αυτή εκδρομή θα γνωρίσετε κα την τοπική κουζίνα της Νάξου. Οι ταβέρνες του νησιού χρησιμοποιούν ντόπια προϊόντα τα οποία είναι εντελώς αγνά.

Νάξος Διακοπές

Η Νάξος είναι ένα πολύ όμορφο νησί, οι ομορφιές του οποίου παρόλο που είναι άγριες μαγεύουν τους τουρίστες. Οι παραλίες της Νάξου είναι πολλές και έτσι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάλογα με την διάθεση της είτε σε πιο οργανωμένες είτε σε πιο ερημικές. Όλες τους είναι ιδιαίτερα γραφικές και τα νερά τους είναι καταγάλανα. Από τις πιο γνωστές είναι η Αγία Άννα, ο Άγιος Προκόπιες αλλά και πολλές ακόμη. Ακόμη, υπάρχουν δραστηριότητες για όλους, μικρούς και μεγάλους, όπως θαλάσσια σπορ, ποδηλασία, καταδύσεις, ιστιοπλοϊα κ.α. Η Νάξος θα σας χαρίσει τις διακοπές των ονείρων σας.

Νάξος Ταξίδια

Τόσο στην Νάξο όσο και σε πολλά ακόμη μέρη διοργανώνουμε εκδρομές που θα σας μείνουν αλησμόνητες και οι αναμνήσεις θα σας συντροφεύουν για μια ζωή. Οι τιμές μας είναι πολύ φιλικές και γι αυτό άλλωστε η συμμετοχή του κόσμου είναι τόσο μεγάλη.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση