Νίκος Οικονομόπουλος Θεσσαλονίκη

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης.

Online Κράτηση

Νίκος Οικονομόπουλος Θεσσαλονίκη – Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τους πλέον ανερχόμενους καλλιτέχνες στο χώρο του τραγουδιού. Η καριέρα του εκτοξεύτηκε στα ύψη μετά τις πολύ μεγάλες επιτυχίες και το πρώτο του δίσκο. Το 2007 ήταν η πιο καθοριστική χρονιά για τον Νίκο καθώς κυκλοφόρησε ο δίσκος με τον τίτλο «Μάτια μου», ο οποίος πήγε ανέλπιστα καλά. Μέχρι σήμερα ο καλλιτέχνης έχει στο ενεργητικό του 10 δίσκους.

Οικονομόπουλος Νίκος Εμφανίσεις

Ο Νίκος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από διαγωνισμό ταλέντων όπου
και ξετυλίχτηκε όλο του το ταλέντο. Μετά το πέρας του διαγωνισμού ο Νίκος συνεργάστηκε με την Άννα Βίσση, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίκο Μακρόπουλο και άλλους Θεσσαλονίκη 2019 2020 πολλούς.

Το 2008 ο Νίκος παρέλαβε από τα video music award το βραβείο για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη. Σήμερα τραγουδάει στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα Θεσσαλονίκη  της χώρας μας όπως στο νυχτερινό κέντρο Θέα και στο Fever στην Αθήνα ενώ Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στη Πύλη Αξιού και στο Politia Live Clubbing.

Οικονομόπουλος Νίκος Τραγούδια

Από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Νίκου
Οικονομόπουλου είναι το «Μη φύγεις τώρα», το «Ησυχία», το «Εξαιτίας σου», το «Συγνώμη» και άλλα πολλά.

Οι συνθέτες και οι στιχουργοί με τους οποίους έχει συνεργαστεί
ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι οι καλύτεροι της γενιάς μας. Στο μέλλον ο Νίκος σκοπεύει να τραγουδήσει και πολλά ακόμη τραγούδια τα οποία σίγουρα θα γίνουν επιτυχία.

Οικονομόπουλος Νίκος video 

Οικονομόπουλος Νίκος Δισκογραφία

Οικονομόπουλος έχει γράψει πάρα πολλούς που δεν τους δίσκους και πηγαίναμε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση ήταν πάρα πολύ από τον κόσμο να δούμε μερικούς από αυτούς τους δίσκους οι οποίοι χάθηκαν πάρα πολύ. Το 2017 γράφει το δίσκο 10 το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια για παράδειγμα δε σου ζητάω πολλά είμαι εδώ δικαίωμα μου υπολογισμένα αν είναι να έρθεις παρακαλώ να πεθάνεις για κάποιον λόγο ο χαρακτήρας είναι κάτι λαϊκά.

Ο δίσκος βγαίνει από την Έμυ music και γίνεται πλατινένιος πάρα πολύ γρήγορα. Το 2015 ο Νίκος Οικονομόπουλος you βγάλει το δίσκο ένα μικρόφωνο και εγώ το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια αν πονάς άκου να δεις δύο μήνες ρεαλιστές αντίο έτσι γεννήθηκα ένα μικρόφωνο και εγώ ποιον κοροϊδεύω χρόνια πολλά κοιτάμε μπορώ περιττά.

Το 2014 έχει γράψει το δίσκο για χίλιους λόγους το πιπέρι και τα τραγούδια ποτέ για χίλιους λόγους κάνε αυτό που ξέρεις να μην τολμήσεις σκότωσα μοναξιά θα ζητάς τη ζωή μας πίσω 1 λεπτό πανσέληνος αψυχολόγητη ένα χρόνο ακριβώς μετά.

νίκος οικονομόπουλος θεσσαλονίκη
νίκος οικονομόπουλος θεσσαλονίκη

nikos oikonomopoulos thessaloniki

Το 2013 βγάζει τον δίσκο ειλικρινά το οποίο υπηρετεί τα εξής τραγούδια ειλικρινά ότι αγαπάμε την δική ώστε έτσι λοιπόν και ύστερα ξύπνησες να σταματήσεις όλα θα τα πληρώσει ποτέ δε σε ξεπέρασα όσα δε μου λες να σ’ και Παζέ σε τα βράδια θα έρχονται στιγμές συγνώμη εξαιτίας σου αλήτης ο θεός που πιστεύω να φύγεις τώρα σε λυπάμαι.

Το 2012 έγγραφο το δίσκο εννοείται το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια εννοείται πως να πονέσω αυτό το σώμα μελαγχολία μου ήσυχη εγώ δυνατός με πιο δικαίωμα ο καλύτερος εχθρός μου την θυμάσαι αφού χωρίσαμε τρύπα την καρδιά στην καρδιά πως αλλάζουν οι καρδιές.

νίκος οικονομόπουλος θεσσαλονίκη
νίκος οικονομόπουλος θεσσαλονίκη

Συνεχίζουμε με το δίσκο του 2011 το οποίο περιείχε τα τραγούδια και τι έγινε θα είμαι εδώ καλή καρδιά με πειράζει δευτερόλεπτα θα μείνω ήρθε η ώρα να ζήσω ποια ζωή να ζήσω που θα με πας ψάξαμε όλα πληρώνονται εδώ χανόμαστε εξαρτημένος ματώνω για σένα πουτάνα στην ψυχή. Συνεχίζουμε το δίσκο του 2010 το πιπέρι θα τραγούδια δώρο για σένα κι εσύ και υπάρχουν τα εξής τραγούδια.

Βρείτε Ξενοδοχεία δίπλα στο μαγαζί:

Booking.com

Ξημερώνει δώρο για σένα δεν ήμαρ κανενός αλλά μου τάξανε πάρε με μαζί σου δεν είμαι καλά δε με νοιάζει ποια ήσουν σημείο της διπλό θα με βρίσκεις μπροστά σου μια καρδιά στον δώσμου τη ζωή μου πίσω τρελός και ανάποδος καιρός η αγάπη να τραγούδι.

νίκος οικονομόπουλος θεσσαλονίκη – Το 2009 βγάζει τον δίσκο κατάθεση ψυχής που περιέχει τα τραγούδια τι θα κάνω με σένα χτυπά τίποτα στο τίποτα κατάθεση ψυχής απόλυτο μου είπε μια ψυχή ένας θεός ξέρει χτύπημα τελειωτικό θέλω να με το μαύρο χρώμα η αλήθεια να λέγεται.

Συνεχίζουμε με το 2007 που κάνει το πρώτο του δίσκο και λέγεται πόδι αγάπη και περιέχει τα εξής τραγούδια δεν είσαι εντάξει έγκλημα καρδιά σαν το αστέρι επικίνδυνη αγάπη όλα για σένα τα είδα όλα δε με συμφέρει πότε αγάπη περασμένες τρεις όπως αγαπάς αδιάφορο μάτια μου άσε στην μες την τρέλα μου κοίτα να μαθαίνεις όλα μας χωρίζουν δύο σπασμένα ποτήρια. Ωραίους τρόπους έχει γράψει και πάρα πολλούς δίσκους και πηγαίνανε σύγκλητοι οποία να πεις τον κυρίως από την and music η οποία ήτανε η κούραση κι εταιρεία του Νίκου Οικονομόπουλου.  …

Δείτε επίσης έλληνες καλλιτέχνες – τραγουδιστές

νίκος οικονομόπουλος θεσσαλονίκη
νίκος οικονομόπουλος θεσσαλονίκη

Ήταν 2007 με τον δίσκο μάτια μου και συνεχίζει το 2015 αν πονάς το 2016 είναι κάτι λαϊκά ο χαρακτήρας για κάποιο λόγο δε σ’ αγαπώ τώρα τι να κάνω βάλτο τέρμα καθημερινά δυο ζωές.