Οινοθόη Μοσχάτο Εστιατόριο Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Οινοθόη Μοσχάτο Εστιατόριο Αθήνα
Στα Νότια Προάστια βρίσκεται το εστιατόριο Οινοθόη. Πρόκειται για ένα εκλεκτό μεζεδοπωλείο καθώς όλα τα πιάτα του μενού είναι φτιαγμένα με πρώτες ύλες.

Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στο Μοσχάτο και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για εσάς και τους φίλους σας. Οι κάτοικοι της Αθήνας επισκέπτονται πολύ συχνά το εστιατόριο και κάθε φοά φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το περιβάλλον του εστιατορίου Οινοθόη είναι μαγευτικό. Τα παλαιά αντικείμενα που είναι σκορπισμένα μέσα στο μαγαζί προκαλούν γλυκιές αναμνήσεις στους παλαιότερους και έντονη περιέργεια στους νεότερους.

Τα διακοσμητικά αυτά στοιχεία είναι συλλεκτικά και κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον αυτό το εστιατόριο. Η Οινοθόη διαθέτει και μια καταπράσινη αυλή. Η αυλή αυτή μπορεί να σας φιλοξενήσει την άνοιξη και το καλοκαίρι και να σας προσφέρει υπέροχες στιγμές.
Οι επισκέπτες αισθάνονται πως βρίσκονται εκτός πόλεως, σε ένα μοναδικά όμορφο μέρος. Η δροσιά που προσφέρει τα ζεστά βράδια είναι εξαιρετική.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στα πολύ εύγευστα πιάτα του μενού του εστιατορίου Οινοθόη. Η ποικιλία είναι μεγάλη και η ποιότητα είναι αυτή που χαρακτηρίζει το κάθε πιάτο.

Η Οινοθόη κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ προσφέρει ζωντανή μουσική στους θαμώνες, όπως και τις Κυριακές το μεσημέρι. Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε καλά και προπάντων να φάμε καλά.

Θέλετε εστιατόριο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα ρεμπετάδικα – μουσικά μεζεδοπωλεία Αθήνας…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση