ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

vgainoexo
4.6/5 - (7 Ψήφοι)

ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει ανοίξει ένα club, το οποίο σκοπεύει να ταράξει την νυχτερινή ζωή της συμπρωτεύουσας. Το club αυτό είναι το Ola Ελληνικά και όπως γίνεται αντιληπτό τα τραγούδια που θα ακούγονται θα είναι μόνον Ελληνικά.
Έμπειροι djs θα βρίσκονται στα decks και η μία μουσική επιτυχία θα διαδέχεται την άλλη. Κατ’ αρχήν, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην υπέροχη αισθητική του χώρου.
Η διακόσμηση είναι μίνιμαλ και χάρη στον κατάλληλο φωτισμό δημιουργείται μια ατμόσφαιρα άκρως ειδυλλιακή.

Είναι επίσης απαραίτητο να τονίσουμε πως το Ola Ελληνικά λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και οι επισκέπτες του είναι πάρα πολλοί κάθε φορά.
Τόσο οι φοιτητές της πόλης όσο και οι μόνιμοι κάτοικοι επιλέγουν για την νυχτερινή τους διασκέδαση το Ola Ελληνικά διότι το club προσφέρει διασκέδαση σε τιμές πολύ φιλικές.

Εν συνεχεία, είναι χρήσιμο να τονιστεί πως το μαγαζί έχει έμπειρο προσωπικό με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Οι barmen είναι καταξιωμένοι και δημιουργούν cocktails ου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.
Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως το club ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα διοργανώνει πάρτι με γνωστούς καλλιτέχνες. Επισκεφθείτε το νυχτερινό μαγαζί και σας διαβεβαιώνουμε πως θα χορέψετε με την ψυχή σας και θα περάσετε βράδια αλησμόνητα.

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση