Ονειρομαγειρίο των Θεών Φιλοπάππου Εστιατόριο Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Ονειρομαγειρίο των Θεών Φιλοπάππου Εστιατόριο Αθήνα
Στην πιο όμορφη και γραφική περιοχή της Αθήνας, στου Φιλοπάππου, βρίσκεται το εστιατόριο Ονειρομαγειρίο των Θεών. Η τοποθεσία του είναι μαγευτική καθώς βρίσκεται μόλις μια ανάσα από την Ακρόπολη και απέναντι από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η κουζίνα του εστιατορίου είναι ελληνική καθώς οι ιδιοκτήτες επιθυμούν να προβάλλουν την Ελλάδα και δη την Αθήνα με τον καλύτερο τρόπο.

Οι επισκέπτες που το επιλέγουν για το γεύμα τους είναι πολλοί και άλλοι από αυτούς είναι βέροι Αθηναίοι και άλλοι απλοί τουρίστες. Το περιβάλλον είναι όμορφο και δίνεται ιδιαίτερα έμφαση στα ελληνικά διακοσμητικά στοιχεία.
Η μεγάλη κάβα με τα κρασιά στο εσωτερικό του εστιατορίου κεντρίζει τα βλέματα και φυσικά ικανοποιεί η ποικιλία ικανοποιεί όλα τα γούστα.

Το Ονειρομαγειρίο των Θεών φημίζεται για την εξαιρετική του κουζίνα. Οι μερίδες είναι μεγάλες έτσι εκτός από το στομάχι να ικανοποιείται και η όραση. Οι τιμές είναι απίστευτα προσιτές παρ’ όλο που βρίσκεται στο πιο ακριβό σημείο της πόλης.

Οι ιδιοκτήτες πέτυχαν αυτό που ήθελαν, που ήταν να δημιουργήσουν ένα εστιατόριο στο οποίο οι επισκέπες θα απολαμβάνουν το γεύμα τους χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μια περιουσία, όπως συμβαίνει στα περισσότερα μαγαζιά της περιοχής.

Το εστιατόριο εκτός από εκλεκτό μενού διαθέτει και καταξιωμένο προσωπικό. Άλλωστε η εξυπηρέτηση παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα τέτοιο εστιατόριο.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις φρέσκες σαλάτες του Ονειρομαγειρίου των Θεών, τα κεφτεδάκια για τα οποία άλλωστε φημίζεται αλλά και για τις φρέσκιες τηγανιτές πατάτες.
Η επίσκεψη σας στο εστιατόριο θα ικανοποιήσει κάθε σας αίσθηση.

Θέλετε εστιατόριο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα ρεμπετάδικα – μουσικά μεζεδοπωλεία Αθήνας…

 

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

5/5 - (1 ψήφος)

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση