Όρεξη να ‘χεις Πολίχνη Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Όρεξη να 'χεις Πολίχνη Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Το Όρεξη να ‘χεις είναι ένα μικρό οικογενειακό εστιατόριο στην Πολίχνη. Οι κάτοικοι της περιοχής, και οχι μόνο, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτό το εστιατόριο καθώς κάθε φορά τους προσφέρει μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Για να φθάσετε στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης είναι πολύ εύκολο καθώς η περιφερειακή οδός είναι αυτή που θα σας δώσει την λύση. Το εστιατόριο διαθέτει και ιδιωτικό πάρκινγκ για την ασφαλέστερη στάθμευση του οχήματος σας.

Το Όρεξη να ‘χεις έχει άρτια διακόσμηση. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι γήινα και δημιουργούν μια πολύ χαλαρή και συνάμα φιλική ατμόσφαιρα. Τα έπιπλα του εστιατορίου είναι μοντέρνα αλλά η όλη διακόσμηση θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει και κάτι το παραδοσιακό.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθούμε και στο μενού του Όρεξη να ‘χεις. Πρώτα από όλα ο κατάλογος με τα εδέσματα είναι μεγάλος και δίνει την δυνατότητα επιλογής μέσα από μεγάλη γκάμα. Τα κρεατικά του εστιατορίου είναι δικής τους παραγωγής.

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς είναι δύσκολο να βρεθεί ποιοτικό κρέας. Βέβαια και ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύονται τα κρέατα παίζει καθοριστικό ρόλο. Εκτός από τα κυρίως πιάτα, στο Όρεξη να ‘χεις αξίζει να δοκιμάσετε και τα ορεκτικά αλλά και τις σαλάτες. Οι γεύσεις θα σας συνεπάρουν και θα σας γεμίσουν ευχάριστα συναισθήματα.

Το εστιατόριο Όρεξη να ‘χεις την Παρασκευή και το Σάββατο διοργανώνει μουσικές βραδιές ενώ από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη μπορείτε να απολαύσετε τσίπουρο με μεζέ με μόλις 3 ευρώ.

  • Διεύθυνση:
    Αρκαδίου 53, Πολίχνη θεσσαλονίκη
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12:00 – 02:00
  •  Ιδιωτικό Parking: ναι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση