Ουζερί Αριστοτέλους Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Ουζερί Αριστοτέλους Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Ακριβώς δίπλα στην πολύ γνωστή Πλατεία Αριστοτέλους βρίσκεται το Ουζερί Αριστοτέλους. Είναι ένα από τα πιο όμορφα και περιποιημένα εστιατόρια της πόλης. Το γεγονός ότι βρίσκεται στην καρδιά της συμπρωτεύουσας παίζει καθοριστικό ρόλο στην μεγάλη ζήτηση που έχει το ουζερί.

Το περιβάλλον είναι εντυπωσιακό. Η στοά στην οποία βρίσκεται το ουζερί Αριστοτέλους το κάνει να φαντάζει μαγικό. Τους καλοκαιρινούς μήνες οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος είναι διακοσμημένος πολύ όμορφα. Βέβαια και ο εσωτερικός χώρος είναι εξίσου όμορφος. Τα τραπεζάκια είναι μαρμάρινα και οι καρέκλες ξύλινες.

Η όλη ατμόσφαιρα του εστιατορίου είναι φιλική και κάνει τους επισκέπτες του ουζερί Αριστοτέλους να αισθάνονται άνετα. Ο κήπος είναι πολύ όμορφος και ενώ βρίσκεται μέσα στην πόλη δίνει την εντύπωση πως είναι σε κάποιο μέρος ονειρεμένο.

Το μενού είναι πλούσιο και οι μερίδες μεγάλες. Η κουζίνα του εστιατορίου είναι ελληνική και οι σεφ ακολουθούν κατά γράμμα τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Όλοι όσοι έχουν επισκεφθεί το Ουζερί Αριστοτέλους μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτό. Η εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό είναι γρήγορη και άμεση.

Το Ουζερί Αριστοτέλους είναι η ιδανική επιλογή για οικογένειες, για παρέες αλλά και για ζευγάρια που θέλουν συνειδητά να απομονωθούν. Σας προσκαλούμε να το επισκεφθείτε και εσείς!

Ουζερί Αριστοτέλους Τιμές

  •  Διεύθυνση:
    Αριστοτέλους 8, Θεσσαλονίκη
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Δευτέρα έως Σάββατο 12:00 – 00:00. Κυριακή 12:00 – 19:00
  •  Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση